1. producten
  2. AEG IAE84411FB.

AEG IAE84411FB.

5/5

Heb je een nieuwe kookplaat nodig voor in je keuken? Bekijk hier alle specificaties en lees de beschrijving van deze AEG IAE84411FB. Zo lees jij eenvoudig wat de belangrijkste producteigenschappen zijn. Bestel de AEG IAE84411FB. vervolgens eenvoudig via de button ‘Bekijk de prijs’ of vergelijk de kookplaat met de andere kookplaten die je op onze website kunt bekijken.

Specificaties AEG IAE84411FB.

Merk

AEG

Plaatsing apparaat

Inbouw

Verwarming kookplaat

Inductie

Bereidingskwaliteit

Topklasse

Aantal kookstanden

14

Afmetingen

Breedte: 78 cm

Diepte: 52 cm

Hoogte: 4,4 cm

Kleur

Zwart

Materiaal kookoppervlak

Glas

Bedieningsmogelijkheden

Schuifregelaar, Tiptoetsen

Aantal kookzones

4

Omschrijving van AEG IAE84411FB.

AEG IAE84411FB is een kookplaat met innovatieve technologie die energiezuinig koken mogelijk maakt. De kookplaat past het vermogen aan op de grootte van de pan, zodat je nooit teveel energie verbruikt. De boost-functie verwarmt de pan extra snel op, waardoor je gerechten nog sneller opwarmen. Met de SenseBoil-functie krijg je een melding zodra het water kookt en schakelt de kookplaat automatisch terug naar een sudderstand. Daarnaast kun je gemakkelijk de sterkte en timer instellen met de touchscreen knoppen aan de voorkant van de kookplaat. Let op: deze kookplaat wordt geleverd met een 3-aderige kabel. Je kunt deze echter vervangen door een 5-polige Perilex kabel, die je er los bij kunt bestellen. Laat de kabel vervangen door een elektricien voor de specifieke aansluiting van jouw stopcontact. Met de AEG IAE84411FB kun je op een energiezuinige manier koken. Of je nu een kleine of grote pan gebruikt, de kookplaat past zich aan op de grootte van de pan. Met de boost-functie warm je de pan extra snel op, waardoor je gerechten nog sneller opwarmt. Daarnaast is er de SenseB.

Pluspunten
  • De kookplaat schakelt automatisch de Hob2Hood afzuigkap in op de juiste instellingen. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch teruggeschakeld wordt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. De kookplaat schakelt automatisch de Hob2Hood afzuigkap in op de juiste instellingen. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch teruggeschakeld wordt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Minpunten
  • De kookplaat heeft geen ruimte voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over AEG IAE84411FB.

AEG IAE84411FB. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 4,4 cm
Breedte 78 cm
Diepte 52 cm

AEG IAE84411FB. heeft 4 kookzones. Daarnaast heeft het 14 kookstanden. Het is te bedienen met Schuifregelaar, Tiptoetsen.

AEG IAE84411FB. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

De installatie van AEG IAE84411FB. is bedoeld als Inbouw. Het heeft een bereidingskwaliteit van Topklasse.

AEG IAE84411FB. werkt op Inductie. Het materiaal van de kookplaat is Glas.