1. producten
  2. Siemens ET631BFA1E.

Siemens ET631BFA1E.

5/5

Heb je een nieuwe kookplaat nodig voor in je keuken? Bekijk hier alle specificaties en lees de beschrijving van deze Siemens ET631BFA1E. Zo lees jij eenvoudig wat de belangrijkste producteigenschappen zijn. Bestel de Siemens ET631BFA1E. vervolgens eenvoudig via de button ‘Bekijk de prijs’ of vergelijk de kookplaat met de andere kookplaten die je op onze website kunt bekijken.

Specificaties Siemens ET631BFA1E.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Verwarming kookplaat

Keramisch

Bereidingskwaliteit

Basisklasse

Aantal kookstanden

17

Afmetingen

Breedte: 59,2 cm

Diepte: 52,2 cm

Hoogte: 4,5 cm

Kleur

Zwart

Materiaal kookoppervlak

Glas

Bedieningsmogelijkheden

Tiptoetsen

Aantal kookzones

4

Omschrijving van Siemens ET631BFA1E.

De Siemens ET631BFA1E is een krachtige en veelzijdige kookplaat. Met een grote kookoppervlakte van 60 cm is er genoeg ruimte om meerdere gerechten en ingrediënten tegelijk te bereiden. Het is eenvoudig om de temperatuur en de kookzone te regelen met behulp van de 4 kookzones. Zo kun je bijvoorbeeld 1 kookzone gebruiken om je rijst te koken, terwijl je op een andere kookzone je groentes aan het stoven bent. Met de restwarmte indicatie weet je precies welke zones nog warm zijn, waardoor je geen onnodige brandwonden oploopt. Bovendien is de kookplaat uitgerust met een eenvoudige bediening en een automatische uitschakeling voor extra veiligheid. Kortom, met de Siemens ET631BFA1E heb je alle benodigdheden in huis om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten.

Pluspunten
  • Met één van de 17 kookstanden kook je preciezer. Met behulp van een van de 17 kookstanden kun je nauwkeuriger koken. Deze kookplaat heeft kinderbeveiliging, waardoor kinderen hem niet zomaar aan kunnen zetten. Deze kookplaat is voorzien van kinderbeveiliging, waardoor kinderen hem niet zomaar kunnen activeren.

Minpunten
  • Een keramische kookplaat is minder veilig en trager dan een inductie kookplaat.

Veelgestelde vragen over Siemens ET631BFA1E.

Siemens ET631BFA1E. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 4,5 cm
Breedte 59,2 cm
Diepte 52,2 cm

Siemens ET631BFA1E. heeft 4 kookzones. Daarnaast heeft het 17 kookstanden. Het is te bedienen met Tiptoetsen.

Siemens ET631BFA1E. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

De installatie van Siemens ET631BFA1E. is bedoeld als Inbouw. Het heeft een bereidingskwaliteit van Basisklasse.

Siemens ET631BFA1E. werkt op Keramisch. Het materiaal van de kookplaat is Glas.