1. producten
 2. Siemens EX875LYE3E.

Siemens EX875LYE3E.

5/5

Heb je een nieuwe kookplaat nodig voor in je keuken? Bekijk hier alle specificaties en lees de beschrijving van deze Siemens EX875LYE3E. Zo lees jij eenvoudig wat de belangrijkste producteigenschappen zijn. Bestel de Siemens EX875LYE3E. vervolgens eenvoudig via de button ‘Bekijk de prijs’ of vergelijk de kookplaat met de andere kookplaten die je op onze website kunt bekijken.

Specificaties Siemens EX875LYE3E.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Verwarming kookplaat

Inductie

Bereidingskwaliteit

Topklasse

Aantal kookstanden

17

Afmetingen

Breedte: 81,2 cm

Diepte: 52 cm

Hoogte: 5,1 cm

Kleur

Zwart

Materiaal kookoppervlak

Glas

Bedieningsmogelijkheden

Schuifregelaar, Tiptoetsen

Aantal kookzones

4

Omschrijving van Siemens EX875LYE3E.

De Siemens EX875LYE3E 4 pits inductiekookplaat is de perfecte aanvulling voor je keuken. De kookplaat heeft 4 flexibele kookzones, wat betekent dat je elke vorm pan kunt gebruiken, zolang deze binnen de witte lijnen ligt. De kookplaat bepaalt automatisch welke zones je nodig hebt, afhankelijk van de grootte van de pan, waardoor je stoofpotje gelijkmatig verhit wordt. De temperatuur en de timer schuiven ook mee als je de pan verplaatst. Voor de minder ervaren koks is er de braadsensor. Deze sensor meet de temperatuur en zorgt ervoor dat deze gelijk blijft, waardoor je geen aangebrand biefstukje meer eindigt. Als je de hele kookplaat nodig hebt, selecteer je eenvoudig de snelstartfunctie. Alle kookzones starten dan met één druk op de knop. Let er wel op dat de benodigde 5-polige Perilex stekker niet bij de kookplaat wordt meegeleverd. Deze dien je er dus bij te bestellen. De stekker moet vervolgens door een elektricien aan de kookplaat worden bevestigd, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is. De Siemens EX875LYE3E 4 pits inductiekookplaat is dus.

Pluspunten
 • Gebruik de flexibele kookzone(s) als één grote zone of 2 verschillende zones

  .

  Gebruik de braadsensor om mals en sappig vlees te bereiden

  .

  Met topkwaliteit heb je veel opties voor het koken van gerechten.

Minpunten
 • De kookplaat heeft geen warmhoudfunctie om je gerecht warm te houden.

Veelgestelde vragen over Siemens EX875LYE3E.

Siemens EX875LYE3E. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 5,1 cm
Breedte 81,2 cm
Diepte 52 cm

Siemens EX875LYE3E. heeft 4 kookzones. Daarnaast heeft het 17 kookstanden. Het is te bedienen met Schuifregelaar, Tiptoetsen.

Siemens EX875LYE3E. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

De installatie van Siemens EX875LYE3E. is bedoeld als Inbouw. Het heeft een bereidingskwaliteit van Topklasse.

Siemens EX875LYE3E. werkt op Inductie. Het materiaal van de kookplaat is Glas.