Er zijn een paar verschillende opties als het gaat om het bewaren van broccoli. Als u op zoek bent naar de langste houdbaarheid, dan kunt u het beste de broccoli in de koelkast bewaren. Doe de broccoli in een plastic zak en knijp er zoveel mogelijk lucht uit voordat u de zak goed afsluit. Broccoli is op deze manier tot twee weken houdbaar in de koelkast.
De omgevingstemperatuur kan ook van invloed zijn op de houdbaarheid van broccoli. Als broccoli bij een te hoge temperatuur wordt bewaard, bederft hij sneller. De ideale bewaartemperatuur voor broccoli is 32-36 graden Fahrenheit. Houd dit in gedachten als u overweegt uw broccoli in de voorraadkast of op een andere plek dan de koelkast te bewaren.
Het eerste waar u aan moet denken bij het bewaren van broccoli is hoe lang u het nodig hebt of hoe lang u het wilt bewaren. Als u broccoli een tijdje wilt bewaren, kunt u het het beste in de koelkast doen. Doe het in een plastic zak met wat gaatjes erin of in een bak met een deksel en zorg ervoor dat je het binnen 7-10 dagen gebruikt. Als je broccoli niet zo lang hoeft te bewaren, is een koele, donkere plek zoals een voorraadkast of kast ook prima. Op deze manier is het ongeveer 3-5 dagen houdbaar
Om broccoli klaar te maken om te bewaren, was je het gewoon goed onder koud water en snij je de bruine uiteinden eraf.
Broccoli moet in de koelkast bewaard worden. Bewaar het in een afgesloten bakje, zodat het geen andere smaken uit de koelkast absorbeert. Broccoli is ongeveer 5-7 dagen houdbaar in de koelkast.
De beste manier om broccoli te bewaren is in de koelkast, in een plastic zak of afgedekt met een vochtige doek. Broccoli is 3 tot 5 dagen houdbaar op deze manier. U kunt broccoli ook invriezen, dan is het veel langer houdbaar - tot 6 maanden in de vriezer. Wanneer u bevroren broccoli bewaart, doe het dan in een diepvrieszak en knijp er zoveel mogelijk lucht uit voordat u het afsluit.
Broccoli moet worden bewaard in een koelkast met een temperatuur tussen 32 en 36 graden Fahrenheit. Het kan tot 10 dagen houdbaar zijn als het goed wordt bewaard.
Broccoli moet in de koelkast bewaard worden, waar het tot vijf dagen houdbaar is. Zorg ervoor dat je de broccoli stevig in plastic verpakt of in een afgesloten bak doet, zodat hij zijn vocht niet verliest. U kunt broccoli ook invriezen door het eerst te blancheren (een minuutje koken en dan in ijswater dompelen) en in een afgesloten zak of bak te doen. Het is maximaal zes maanden houdbaar.
Broccoli moet in de koelkast bewaard worden. Hij blijft een paar dagen vers als u hem in een afgesloten zak of bak bewaart. Je kunt broccoli ook invriezen. Blancheer het gewoon een paar minuten in kokend water en doe het dan in een diepvrieszakje of -bakje. Het blijft enkele maanden vers als je het op deze manier invriest.
Broccoli kan tot vijf dagen in de koelkast worden bewaard. Zorg ervoor dat u de bladeren afsnijdt en om de broccolikop wikkelt, en doe ze vervolgens in een afgesloten bak of zak. U kunt broccoli ook invriezen door het eerst in roosjes te snijden. Als het eenmaal bevroren is, kun je het in een afgesloten bakje of zakje tot zes maanden bewaren.
Er zijn een paar dingen om rekening mee te houden bij het bewaren van broccoli. Ten eerste is het belangrijk dat de broccoli voor het bewaren zo droog mogelijk is. Ten tweede kunt u broccoli het beste in een luchtdichte verpakking in de koelkast bewaren. En tenslotte is broccoli ongeveer een week houdbaar als het goed wordt bewaard.