Bekijk vragenCategory: Groentenwaar broccoli bewaren?
Avatargast Staff asked 1 maand ago

waar broccoli bewaren?

4 Answers
JaysonJayson answered 4 weken ago

Er zijn een paar verschillende opties als het gaat om het bewaren van broccoli. Als u op zoek bent naar de langste houdbaarheid, dan kunt u het beste de broccoli in de koelkast bewaren. Doe de broccoli in een plastic zak en knijp er zoveel mogelijk lucht uit voordat u de zak goed afsluit. Broccoli is op deze manier tot twee weken houdbaar in de koelkast.
 
De omgevingstemperatuur kan ook van invloed zijn op de houdbaarheid van broccoli. Als broccoli bij een te hoge temperatuur wordt bewaard, bederft hij sneller. De ideale bewaartemperatuur voor broccoli is 32-36 graden Fahrenheit. Houd dit in gedachten als u overweegt uw broccoli in de voorraadkast of op een andere plek dan de koelkast te bewaren.

HunterHunter answered 4 weken ago

Het eerste waar u aan moet denken bij het bewaren van broccoli is hoe lang u het nodig hebt of hoe lang u het wilt bewaren. Als u broccoli een tijdje wilt bewaren, kunt u het het beste in de koelkast doen. Doe het in een plastic zak met wat gaatjes erin of in een bak met een deksel en zorg ervoor dat je het binnen 7-10 dagen gebruikt. Als je broccoli niet zo lang hoeft te bewaren, is een koele, donkere plek zoals een voorraadkast of kast ook prima. Op deze manier is het ongeveer 3-5 dagen houdbaar 
 
Om broccoli klaar te maken om te bewaren, was je het gewoon goed onder koud water en snij je de bruine uiteinden eraf.

EvanEvan answered 4 weken ago

 
 
Broccoli moet in de koelkast bewaard worden. Bewaar het in een afgesloten bakje, zodat het geen andere smaken uit de koelkast absorbeert. Broccoli is ongeveer 5-7 dagen houdbaar in de koelkast.

JaysonJayson answered 4 weken ago

De beste manier om broccoli te bewaren is in de koelkast, in een plastic zak of afgedekt met een vochtige doek. Broccoli is 3 tot 5 dagen houdbaar op deze manier. U kunt broccoli ook invriezen, dan is het veel langer houdbaar – tot 6 maanden in de vriezer. Wanneer u bevroren broccoli bewaart, doe het dan in een diepvrieszak en knijp er zoveel mogelijk lucht uit voordat u het afsluit.