1. producten
 2. Siemens EX651FXC1E.

Siemens EX651FXC1E.

5/5

Heb je een nieuwe kookplaat nodig voor in je keuken? Bekijk hier alle specificaties en lees de beschrijving van deze Siemens EX651FXC1E. Zo lees jij eenvoudig wat de belangrijkste producteigenschappen zijn. Bestel de Siemens EX651FXC1E. vervolgens eenvoudig via de button ‘Bekijk de prijs’ of vergelijk de kookplaat met de andere kookplaten die je op onze website kunt bekijken.

Specificaties Siemens EX651FXC1E.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Verwarming kookplaat

Inductie

Bereidingskwaliteit

Topklasse

Aantal kookstanden

17

Afmetingen

Breedte: 59,2 cm

Diepte: 52,2 cm

Hoogte: 5,1 cm

Kleur

Zwart

Materiaal kookoppervlak

Glas

Bedieningsmogelijkheden

Schuifregelaar, Tiptoetsen

Aantal kookzones

4

Omschrijving van Siemens EX651FXC1E.

De Siemens EX651FXC1E heeft twee flexibele kookzones, waarmee je eenvoudig ruimte kunt maken voor een langwerpige braadslede. De braadsensor houdt de temperatuur constant, wat ervoor zorgt dat jouw vlees mals en sappig blijft. Met de 17 verschillende vermogensstanden stel je deze makkelijk in via de slider bediening. Wil je dat je maaltijd snel klaar is? Gebruik dan de boostfunctie om wat extra vermogen toe te voegen, waardoor je pan sneller verwarmd wordt. Met het kinderslot is het onmogelijk voor kinderen om met de instellingen te knoeien, zelfs als de kookplaat uitstaat. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Bestel deze erbij en laat deze door een elektricien aan de kookplaat bevestigen, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is. De Siemens EX651FXC1E stelt je in staat om de perfecte maaltijd te bereiden. Zo garandeer je elke keer een heerlijk resultaat. Met de flexibele kookzones creëer je ruimte voor een langwerpige braadslede. De braadsensor houdt de temperatuur constant, waardoor je vlees mals en sappig blijft. Met de 17 vers.

Pluspunten
 • Gebruik de flexibele kookzones als één grote zone of 2 aparte zones

  .

  Gebruik de braadsensor om mals en sappig vlees te bereiden

  .

  Met de hoge kwaliteit van het bereiden kun je verschillende heerlijke gerechten maken.

Minpunten
 • De kookplaat heeft geen warmhoudfunctie om je gerecht warm te houden.

Veelgestelde vragen over Siemens EX651FXC1E.

Siemens EX651FXC1E. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 5,1 cm
Breedte 59,2 cm
Diepte 52,2 cm

Siemens EX651FXC1E. heeft 4 kookzones. Daarnaast heeft het 17 kookstanden. Het is te bedienen met Schuifregelaar, Tiptoetsen.

Siemens EX651FXC1E. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

De installatie van Siemens EX651FXC1E. is bedoeld als Inbouw. Het heeft een bereidingskwaliteit van Topklasse.

Siemens EX651FXC1E. werkt op Inductie. Het materiaal van de kookplaat is Glas.