1. producten
 2. Steba IK55.

Steba IK55.

5/5

Heb je een nieuwe kookplaat nodig voor in je keuken? Bekijk hier alle specificaties en lees de beschrijving van deze Steba IK55. Zo lees jij eenvoudig wat de belangrijkste producteigenschappen zijn. Bestel de Steba IK55. vervolgens eenvoudig via de button ‘Bekijk de prijs’ of vergelijk de kookplaat met de andere kookplaten die je op onze website kunt bekijken.

Specificaties Steba IK55.

Merk

Steba

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Verwarming kookplaat

Inductie

Bereidingskwaliteit

Basisklasse

Aantal kookstanden

10

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Diepte: 35 cm

Hoogte: 7 cm

Kleur

Zwart

Materiaal kookoppervlak

Glas

Bedieningsmogelijkheden

Druktoetsen, Touchscreen

Aantal kookzones

1

Omschrijving van Steba IK55.

De Steba IK55 is de perfecte inductiekookplaat voor wanneer je onderweg bent. Met een kookzone van 22 centimeter kun je gemakkelijk een pan pasta of een stapel pannenkoeken maken. De antislipvoeten zorgen ervoor dat de kookplaat stabiel staat, zodat je niet bang hoeft te zijn dat hij verschuift tijdens het koken. Met 10 kookstanden kun je de temperatuur instellen tussen de 200 en 2.000 watt. Je kunt al je gerechten gemakkelijk klaarmaken. Daarnaast slaat de kookplaat automatisch af wanneer er geen pan meer op de plaat staat. Als je gemorst hebt tijdens het koken, dan maak je de glazen plaat met een doek makkelijk schoon. De Steba IK55 is dus ideaal voor mensen die veel reizen en zoeken naar een compacte, maar toch krachtige kookplaat.

Pluspunten
 • Deze kookplaat heeft kinderbeveiliging, waardoor kinderen hem niet zomaar aan kunnen zetten

  .

  -> Deze kookplaat heeft een kinderbeveiliging, waardoor kinderen hem niet zomaar kunnen aanzetten. De compacte kookplaat neem je gemakkelijk mee naar de camping

  .

  -> De compacte kookplaat is gemakkelijk meenemen naar de camping.

Minpunten
 • De kookplaat heeft geen ruimte voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over Steba IK55.

Steba IK55. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 7 cm
Breedte 28 cm
Diepte 35 cm

Steba IK55. heeft 1 kookzones. Daarnaast heeft het 10 kookstanden. Het is te bedienen met Druktoetsen, Touchscreen.

Steba IK55. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

De installatie van Steba IK55. is bedoeld als Vrijstaand. Het heeft een bereidingskwaliteit van Basisklasse.

Steba IK55. werkt op Inductie. Het materiaal van de kookplaat is Glas.