Bekijk vragenCategory: ReceptenVan wat is vlaflip gemaakt?
Avatargast Staff asked 3 maanden ago
Van wat is vlaflip gemaakt?
5 Answers
GijsGijs answered 2 maanden ago
Custardslip is een mengsel van bloem, suiker en eieren. De verhoudingen variëren, afhankelijk van wat voor soort vla je maakt. Bijvoorbeeld, voor een klassieke vanillevla gebruik je één kop bloem op vier koppen melk.
GeorgeGeorge answered 2 maanden ago
Custardslip wordt gemaakt van een mengsel van suiker, maïzena en eieren. Het wordt op laag vuur gekookt tot het ingedikt is en dan in een serveerschaal gegoten.
FeliciaFelicia answered 2 maanden ago
Custardpoeder is een mengsel van maïzena, suiker en gedroogd eiwit. Het wordt gebruikt als verdikkingsmiddel voor desserts zoals custards en taarten.
OwenOwen answered 2 maanden ago
Custardslip wordt gemaakt van maïszetmeel, suiker, zout en melk. Het is een verdikkingsmiddel dat wordt gebruikt om sauzen en jus in te dikken.
FloortjeFloortje answered 2 dagen ago
Custardslip wordt gemaakt van eierdooiers, suiker, maïzena en vanille-extract. Het is een verdikkingsmiddel dat vaak wordt gebruikt in Franse desserts zoals crème brûlée en floating island. Custardslip kan ook gemaakt worden met gelatine, wat een dierlijk product is. Als u een veganistisch alternatief zoekt, kan agar-agar (een verdikkingsmiddel op basis van zeewier) worden gebruikt.