Bekijk vragenCategory: Groentenis snijbiet een vaste plant?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
is snijbiet een vaste plant?
8 Answers
ManouManou answered 2 jaar ago
Snijbiet is een tweejarige plant, wat betekent dat hij zijn levenscyclus in twee jaar voltooit. Hij groeit het eerste jaar als eenjarige en bloeit en zaait in de late zomer of vroege herfst. De planten die uit die zaden groeien, overwinteren en bloeien en zetten het tweede jaar opnieuw zaad.
CalebCaleb answered 2 jaar ago
Snijbiet is een tweejarige plant, wat betekent dat hij meestal twee jaar leeft. Het eerste jaar groeit de plant bladeren; het tweede jaar bloeit de plant en produceert hij zaden. Sommige snijbietvariëteiten kunnen echter als eenjarige planten worden geteeld, wat betekent dat ze maar één jaar leven.
JaysonJayson answered 2 jaar ago
Ja, snijbiet is een vaste plant. Hij komt jaar na jaar terug zolang u een deel van de wortels in de grond laat zitten.
AbbyAbby answered 2 jaar ago
Nee, snijbiet is geen vaste plant. Het is een eenjarige plant voor koel weer die gewoonlijk in de hitte van de zomer uitloopt.
EliasElias answered 2 jaar ago
Snijbiet is een eenjarige plant, maar kan in een mild klimaat als vaste plant worden geteeld.
JuliaJulia answered 2 jaar ago
Snijbiet is een tweejarige plant, wat betekent dat hij twee jaar nodig heeft om zijn levenscyclus te voltooien. Het eerste jaar groeit de plant snel en produceert grote bladeren. In het tweede jaar bloeit de plant en produceert hij zaden. In tegenstelling tot eenjarige planten, die sterven nadat ze zaden hebben geproduceerd, leven tweejarige planten de winter door om in het volgende voorjaar nieuwe planten te produceren.
FloortjeFloortje answered 2 jaar ago
Ja, snijbiet is een vaste plant. Hij komt elk jaar terug en u kunt hem na verloop van tijd oogsten.
OdetteOdette answered 2 jaar ago
Nee. Snijbiet is een tweejarige plant, wat betekent dat hij zijn levenscyclus in twee jaar voltooit. Hij bloeit en zet zaad in het tweede jaar, waarna hij afsterft.