1. producten
 2. Miele KM 7201 FR.

Miele KM 7201 FR.

5/5

Heb je een nieuwe kookplaat nodig voor in je keuken? Bekijk hier alle specificaties en lees de beschrijving van deze Miele KM 7201 FR. Zo lees jij eenvoudig wat de belangrijkste producteigenschappen zijn. Bestel de Miele KM 7201 FR. vervolgens eenvoudig via de button ‘Bekijk de prijs’ of vergelijk de kookplaat met de andere kookplaten die je op onze website kunt bekijken.

Specificaties Miele KM 7201 FR.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Inbouw

Verwarming kookplaat

Inductie

Bereidingskwaliteit

Middenklasse

Aantal kookstanden

9

Afmetingen

Breedte: 57,4 cm

Diepte: 50,4 cm

Hoogte: 5,1 cm

Kleur

Zwart

Materiaal kookoppervlak

Glas

Bedieningsmogelijkheden

Tiptoetsen, Via applicatie (smartphone/tablet)

Aantal kookzones

4

Omschrijving van Miele KM 7201 FR.

Breng water snel aan de kook met de Miele KM 7201 FR. Deze kookplaat met 4 kookzones heeft een boostfunctie waarmee je de temperatuur snel kunt verhogen. Met de aankookautomaat is een zwarte korst aan de onderkant van je gerecht verleden tijd. Als je gerecht aan de kook raakt, schakelt de zone automatisch terug naar een lager niveau. Wil je het gerecht liever meteen afkoelen? Met de stop & go-functie zet je alle kookzones in één keer op de laagste stand. Komt niet iedereen tegelijk thuis? Geen probleem met de warmhoudfunctie. Deze functie houdt al je gerechten warm totdat het tijd is om te eten. Let op: voor montage van de kookplaat heb je een 5-polige Perilex stekker nodig. Deze wordt niet meegeleverd en moet door een elektricien worden bevestigd, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is.

Pluspunten
 • Met de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch schakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Met de warmhoudfunctie kun je gerechten warm houden zonder aan te bakken.

Minpunten
 • De kookplaat heeft geen ruimte voor langwerpige of grote pannen

  .

  -> De kookplaat heeft geen ruimte voor langwerpige of grote pannen. De kookzones schakelen niet automatisch uit als je pan overkookt

  .

  -> De kookzones schakelen niet automatisch uit als je pan te veel kookt.

Veelgestelde vragen over Miele KM 7201 FR.

Miele KM 7201 FR. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 5,1 cm
Breedte 57,4 cm
Diepte 50,4 cm

Miele KM 7201 FR. heeft 4 kookzones. Daarnaast heeft het 9 kookstanden. Het is te bedienen met Tiptoetsen, Via applicatie (smartphone/tablet).

Miele KM 7201 FR. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

De installatie van Miele KM 7201 FR. is bedoeld als Inbouw. Het heeft een bereidingskwaliteit van Middenklasse.

Miele KM 7201 FR. werkt op Inductie. Het materiaal van de kookplaat is Glas.