1. producten
 2. Bosch PVQ775FC5E.

Bosch PVQ775FC5E.

5/5

Heb je een nieuwe kookplaat nodig voor in je keuken? Bekijk hier alle specificaties en lees de beschrijving van deze Bosch PVQ775FC5E. Zo lees jij eenvoudig wat de belangrijkste producteigenschappen zijn. Bestel de Bosch PVQ775FC5E. vervolgens eenvoudig via de button ‘Bekijk de prijs’ of vergelijk de kookplaat met de andere kookplaten die je op onze website kunt bekijken.

Specificaties Bosch PVQ775FC5E.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Inbouw

Verwarming kookplaat

Inductie

Bereidingskwaliteit

Topklasse

Aantal kookstanden

17

Afmetingen

Breedte: 71 cm

Diepte: 52,7 cm

Hoogte: 5,1 cm

Kleur

Zwart

Materiaal kookoppervlak

Glas

Bedieningsmogelijkheden

Tiptoetsen, Touchscreen

Aantal kookzones

4

Omschrijving van Bosch PVQ775FC5E.

Met de Bosch PVQ775FC5E inbouw inductie kookplaat bak je heerlijke malse biefstukken en zalm. De PerfectFry braadsensor meet constant de temperatuur in de pan en zorgt ervoor dat je gerecht niet aanbrandt. Er zijn 4 vermogensstanden waaruit je kunt kiezen. Met MoveMode stel je automatisch de voor- en achterkant van de kookplaat in. Zo stel je de voorste kookzone in om de uien te fruiten en de achterste om de saus te pruttelen. Gebruik de braadzone voor je braadslede of grillplaat, zodat je meer ruimte creëert voor langwerpige pannen. Met de geheugenfunctie sla je de instellingen op en zie je meteen hoeveel energie je verbruikt. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd en moet apart worden besteld. De stekker moet ook door een elektricien aan de kookplaat worden bevestigd, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is. Met de Bosch PVQ775FC5F inbouw inductie kookplaat kun je ook de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Je kunt bijvoorbeeld een heerlijke zalmschotel maken met aardappelpuree of een p.

Pluspunten
 • Na het koken zie je in één oogopslag hoeveel energie je verbruikt hebt

  .

  Na het koken zie je in één oogopslag hoeveel energie je verbruikt hebt. Gebruik de flexibele kookzones als één grote zone of 2 aparte zones

  .

  Gebruik de flexibele kookzones als één grote zone of twee aparte zones. Bereid mals en sappig vlees met behulp van de braadsensor

  .

  Bereid mals en sappig vlees met behulp van de braadsensor.

Minpunten
 • De kookplaat heeft geen warmhoudfunctie om het gerecht warm te houden.

Veelgestelde vragen over Bosch PVQ775FC5E.

Bosch PVQ775FC5E. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 5,1 cm
Breedte 71 cm
Diepte 52,7 cm

Bosch PVQ775FC5E. heeft 4 kookzones. Daarnaast heeft het 17 kookstanden. Het is te bedienen met Tiptoetsen, Touchscreen.

Bosch PVQ775FC5E. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

De installatie van Bosch PVQ775FC5E. is bedoeld als Inbouw. Het heeft een bereidingskwaliteit van Topklasse.

Bosch PVQ775FC5E. werkt op Inductie. Het materiaal van de kookplaat is Glas.