Heb je een nieuwe kookplaat nodig voor in je keuken? Bekijk hier alle specificaties en lees de beschrijving van deze ETNA KIS260ZT. Zo lees jij eenvoudig wat de belangrijkste producteigenschappen zijn. Bestel de ETNA KIS260ZT. vervolgens eenvoudig via de button ‘Bekijk de prijs’ of vergelijk de kookplaat met de andere kookplaten die je op onze website kunt bekijken.
Merk
ETNA
Plaatsing apparaat
Inbouw
Verwarming kookplaat
Inductie
Bereidingskwaliteit
Basisklasse
Aantal kookstanden
9
Afmetingen
Breedte: 59 cm
Diepte: 52 cm
Hoogte: 6 cm
Kleur
Zwart
Materiaal kookoppervlak
Glas
Bedieningsmogelijkheden
Tiptoetsen
Aantal kookzones
4
Met de ETNA KIS260ZT kook je met gemak jouw favoriete gerechten. De kookplaat heeft 9 verschillende kookstanden, die je eenvoudig instelt met de tiptoetsen. De timers per kookzone maken het makkelijker om precies te weten wanneer iets klaar is. Door de panherkenning wordt er alleen energie verbruikt als er een pan op de kookplaat staat. De restwarmte indicatie laat je goed zien of de kookzone nog warm is. Na het koken is het schoonmaken ook een makkie, door het gladde glazen oppervlak. Ook heeft de ETNA KIS260ZT een bovenluchtfunctie, die ervoor zorgt dat de warmte omhoog stroomt. Dit zorgt ervoor dat warme gerechten sneller klaar zijn.
De kookplaat heeft een restwarmte-indicatie, waardoor je kunt zien of de kookzone nog heet is
.Met de boostfunctie kunnen pannen extra snel opgewarmd worden.
De kookplaat heeft geen ruimte voor langwerpige of grote pannen.
ETNA KIS260ZT. kent de volgende afmetingen:
Hoogte 6 cm
Breedte 59 cm
Diepte 52 cm
ETNA KIS260ZT. heeft 4 kookzones. Daarnaast heeft het 9 kookstanden. Het is te bedienen met Tiptoetsen.
ETNA KIS260ZT. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren beschikbaar is.
De installatie van ETNA KIS260ZT. is bedoeld als Inbouw. Het heeft een bereidingskwaliteit van Basisklasse.
ETNA KIS260ZT. werkt op Inductie. Het materiaal van de kookplaat is Glas.
VraagEenKok.nl is een website voor alle hobbykoks en beroeps koks. We bespreken hier de lekkerste gerechten en de beste producten voor het koken. Ook schrijven we wekelijks interessante blogs over allerlei onderwerpen die met koken te maken hebben. Onze redactie speurt dagelijks het internet af om op zoek te gaan naar het laatste nieuws.
© 2025 All rights reserved