1. producten
 2. AEG IKB64411XB.

AEG IKB64411XB.

5/5

Heb je een nieuwe kookplaat nodig voor in je keuken? Bekijk hier alle specificaties en lees de beschrijving van deze AEG IKB64411XB. Zo lees jij eenvoudig wat de belangrijkste producteigenschappen zijn. Bestel de AEG IKB64411XB. vervolgens eenvoudig via de button ‘Bekijk de prijs’ of vergelijk de kookplaat met de andere kookplaten die je op onze website kunt bekijken.

Specificaties AEG IKB64411XB.

Merk

AEG

Plaatsing apparaat

Inbouw

Verwarming kookplaat

Inductie

Bereidingskwaliteit

Middenklasse

Aantal kookstanden

14

Afmetingen

Breedte: 57,6 cm

Diepte: 51,6 cm

Hoogte: 4,4 cm

Kleur

Zwart

Materiaal kookoppervlak

Glas

Bedieningsmogelijkheden

Schuifregelaar, Tiptoetsen

Aantal kookzones

4

Omschrijving van AEG IKB64411XB.

De AEG IKB64411XB is een inductiekookplaat met bewezen AEG innovatie. Met deze kookplaat kun je op een veilige en energiezuinige manier koken. Deze kookplaat heeft een aankookautomaat die je kookzone automatisch naar een lagere stand schakelt als je pan met water kookt. Dit voorkomt dat je groenten overkoken en je energie bespaart. De uitbreidbare zone is ideaal voor het bereiden van grote pannen of braadsleden. De panherkenning zorgt er automatisch voor dat deze warm wordt. Wil je wat extra vermogen? Gebruik dan de boostfunctie voor het aankoken van een pan. Ook heeft deze kookplaat een restwarmte-indicatie, zodat je deze kookplaat op een veilige en efficiënte manier gebruikt. Let op: deze inductiekookplaat wordt standaard geleverd met een 3-aderige kabel. Je dient deze te vervangen door een 5-polige Perilex kabel, die je er los bij moet bestellen. Laat de kabel bevestigen door een elektricien voor de specifieke aansluiting voor jouw stopcontact. Met de AEG IKB64411XB kook je op een veilige, energiezuinige en innovatieve manier!

Pluspunten
 • Met de boostfunctie worden pannen extra snel opgewarmd. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch teruggeschakeld wordt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Met de warmhoudfunctie kun je gerechten warm houden zonder aan te bakken.

Minpunten
 • De kookzones schakelen niet automatisch uit als uw pan overhelt

  .

  Voor deze kookplaat hebt u een 5-polige stekker, kabel en stopcontact nodig

  .

  De stekker wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over AEG IKB64411XB.

AEG IKB64411XB. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 4,4 cm
Breedte 57,6 cm
Diepte 51,6 cm

AEG IKB64411XB. heeft 4 kookzones. Daarnaast heeft het 14 kookstanden. Het is te bedienen met Schuifregelaar, Tiptoetsen.

AEG IKB64411XB. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of het in meerdere kleuren beschikbaar is.

De installatie van AEG IKB64411XB. is bedoeld als Inbouw. Het heeft een bereidingskwaliteit van Middenklasse.

AEG IKB64411XB. werkt op Inductie. Het materiaal van de kookplaat is Glas.