Bekijk vragenCategory: FruitZijn pruimen gezond?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Zijn pruimen gezond?
6 Answers
PhilouPhilou answered 1 jaar ago
Ja, pruimen zijn gezond. Ze zijn een goede bron van antioxidanten, waaronder vitamine C en anthocyanen, die kunnen helpen beschermen tegen celschade en het risico op sommige ziekten kunnen verminderen. Pruimen zijn ook een goede bron van voedingsvezels, kalium en vitamine K.
HannaHanna answered 1 jaar ago
Ja! Pruimen zijn een goede bron van vezels, vitamine A en kalium. Ze bevatten ook antioxidanten die kunnen helpen beschermen tegen bepaalde ziekten.
AbbyAbby answered 1 jaar ago
Ja, pruimen zijn gezond. Pruimen zijn een goede bron van vezels, kalium en vitamine K. Ze bevatten ook antioxidanten die je cellen kunnen helpen beschermen tegen schade. Pruimen kunnen ook helpen de darmfunctie te verbeteren en het risico op sommige soorten kanker te verminderen.
LaurenLauren answered 1 jaar ago
Ja! Pruimen zijn een goede bron van vezels, vitamine A, kalium en magnesium. Ze bevatten ook anthocyanen, die de vrucht zijn dieppaarse kleur geven. Anthocyanen zijn krachtige antioxidanten waarvan is aangetoond dat ze ontstekingsremmende en kankerwerende eigenschappen hebben.
IvanIvan answered 1 jaar ago
Ja, pruimen zijn een gezonde vrucht. Ze bevatten weinig calorieën en zijn een goede bron van vezels, vitamine A en C, en mineralen zoals kalium. Pruimen hebben ook antioxiderende eigenschappen die kunnen helpen beschermen tegen kanker en andere ziekten.
FeliciaFelicia answered 1 jaar ago
Ja, pruimen zijn een gezonde vrucht. Ze zijn een goede bron van vezels en vitamine C, en ze bevatten ook antioxidanten die kunnen helpen beschermen tegen sommige ziekten.