Bekijk vragenCategory: FruitZijn druiven gezond?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Zijn druiven gezond?
6 Answers
IanIan answered 2 jaar ago
Ja, druiven zijn gezond! Ze zijn een goede bron van antioxidanten, die kunnen helpen je cellen te beschermen tegen schade. Druiven bevatten ook voedingsvezels, vitamine C, en kalium.
CharlieCharlie answered 1 jaar ago
Ja! Druiven zijn een geweldige bron van antioxidanten, die uw cellen kunnen helpen beschermen tegen schade. Ze zijn ook een goede bron van vezels en vitamine C.
LaurenLauren answered 1 jaar ago
Ja, druiven zijn gezond. Ze zijn een goede bron van vitamine K en C, en een goede bron van andere vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium en mangaan. Druiven zijn ook een goede bron van antioxidanten, waaronder polyfenolen en resveratrol. Deze antioxidanten kunnen helpen beschermen tegen chronische ziekten zoals hartziekten en kanker.
PhilouPhilou answered 1 jaar ago
Ja, druiven zijn gezond. Druiven zijn een goede bron van antioxidanten, die het lichaam helpen beschermen tegen schadelijke gifstoffen. Druiven bevatten ook veel vitaminen en mineralen, waaronder vitamine C en kalium.
NaomiNaomi answered 1 jaar ago
Ja, druiven zijn gezond! Druiven zijn een goede bron van vezels, vitamine C en antioxidanten. Antioxidanten helpen het lichaam te beschermen tegen schadelijke gifstoffen en vrije radicalen, die cellen kunnen beschadigen en leiden tot ziekten zoals kanker. Bovendien kunnen druiven de gezondheid van het hart helpen verbeteren door het slechte cholesterolgehalte te verlagen en bloedstolsels te voorkomen.
GeorgeGeorge answered 1 jaar ago
Ja! Druiven zijn een gezonde vrucht die veel voedingsvoordelen biedt. Ze zijn een goede bron van antioxidanten, vitaminen en mineralen en bevatten weinig calorieën. Bovendien zijn ze heerlijk en veelzijdig - je kunt ze vers eten of gebruiken in recepten.