Bekijk vragenCategory: VisWelke wijn kun je bij ceviche van zeebaars serveren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Welke wijn kun je bij ceviche van zeebaars serveren?
10 Answers
AliceAlice answered 2 jaar ago
Een droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc of Pinot Grigio zou goed passen bij ceviche van zeebaars. De zuren in de wijn complimenteren de citrusvruchten in de ceviche, en de mineraliteit past goed bij de vis.
OliviaOlivia answered 2 jaar ago
Een ceviche is een visgerecht dat populair is in Latijns-Amerika en gemaakt wordt van rauwe vis die in citrussappen, zoals citroen of limoen, is gepekeld. Het wordt meestal geserveerd met gehakte ui, chilipeper en korianderblaadjes. Aangezien zeebaars een milde witte vis is, past elke witte wijn er goed bij. Rieslingwijnen zijn over het algemeen fruitig en niet te droog (niet te zoet), waardoor ze goed passen bij ceviche. Sauvignon blanc wijnen zijn ook goede opties - ze zijn droog (niet zoet) en hebben grasachtige en kruidige smaken die de citrus in de ceviche complimenteren.
FenderFender answered 2 jaar ago
Elke droge witte wijn werkt goed met ceviche. Probeer eens een Sauvignon Blanc, Pinot Grigio of Riesling.
MaxMax answered 2 jaar ago
Elke soort witte wijn zou goed passen bij ceviche van zeebaars. Een droge Riesling of Pinot Grigio zouden goede opties zijn.
AaronAaron answered 2 jaar ago
Een frisse, zure witte wijn zoals Sauvignon Blanc of Pinot Grigio werkt goed met de citrus smaken in ceviche.
GeorgeGeorge answered 2 jaar ago
Witte wijnen die goed bij ceviche passen zijn Sauvignon Blanc, Pinot Grigio, en Riesling. Champagne is ook een goede optie.
OwenOwen answered 1 jaar ago
Een frisse, verfrissende witte wijn zou perfect zijn bij ceviche van zeebaars. Probeer eens een Sauvignon Blanc of Pinot Grigio.
EvanEvan answered 1 jaar ago
U kunt een witte wijn zoals Sauvignon Blanc of Pinot Grigio serveren bij ceviche van zeebaars. Een andere mogelijkheid is om een rosé wijn bij de ceviche te serveren.
LaurenLauren answered 1 jaar ago
Een droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc of Pinot Grigio zou een goede keuze zijn om te serveren bij ceviche van zeebaars.
KeesKees answered 1 jaar ago
Een witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc, zou een goede keuze zijn om te serveren bij ceviche van zeebaars. Het zuur in de wijn zal het zuur in de ceviche compenseren, en de smaken zullen elkaar aanvullen.