Bekijk vragenCategory: Groentenwelke wijn bij broccolisoep drinken?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
welke wijn bij broccolisoep drinken?
5 Answers
OwenOwen answered 2 jaar ago
Een droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc zou een goede keuze zijn om te drinken bij broccolisoep. Het heldere zuur van de wijn brengt de rijkdom van de soep in evenwicht, en de kruidige smaken passen goed bij de smaken in de soep.
DannyDanny answered 2 jaar ago
Een lichte witte wijn zoals Pinot Grigio is een goede combinatie voor broccolisoep. Het heldere zuur van de wijn helpt de romigheid van de soep te doorbreken, en de subtiele fruitsmaken vullen de smaken van de broccoli aan.
AvatarNovan answered 2 jaar ago
Een lichte en fruitige witte wijn zoals een Riesling zou een goede keuze zijn om te drinken bij broccolisoep. Het zoete van de wijn vult het zoete van de soep aan, en het zuur helpt de smaken op te fleuren.
GigiGigi answered 1 jaar ago
Een droge witte wijn, zoals Sauvignon Blanc, zou goed passen bij broccolisoep. De kruidige tonen in de wijn vullen de kruidige smaken in de soep aan, terwijl de lichte zuurgraad de rijkdom van de soep doorsnijdt.
OdetteOdette answered 1 jaar ago
Een droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc zou een goede keuze zijn om bij broccolisoep te drinken. De zuurgraad van de wijn helpt het gehemelte te reinigen tussen de happen soep door, en de lichte, verfrissende smaken passen goed bij de smaken van de broccoli.