Bekijk vragenCategory: FruitWelke smoothie is geschikt om af te vallen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Welke smoothie is geschikt om af te vallen?
5 Answers
GigiGigi answered 2 jaar ago
Dit recept bevat slechts vier ingrediënten - aardbeien, banaan, amandelmelk, en eiwitpoeder.
KateKate answered 2 jaar ago
Een goede smoothie om af te vallen moet weinig calorieën bevatten, veel vezels, en een goede balans van eiwitten en gezonde vetten. Het is ook belangrijk om veel vers fruit en groenten in te sluiten om de voedingswaarde voordelen die ze bieden te krijgen. Enkele goede ingrediënten voor een smoothie om af te vallen zijn: spinazie of boerenkool, bevroren bessen, banaan of ander fruit, magere yoghurt of kwark, lijnzaad of chiazaad, avocado.
CalebCaleb answered 1 jaar ago
De beste smoothie om af te vallen is er een met weinig calorieën en veel voedingsstoffen. Hij moet ook veel eiwitten en vezels bevatten om je langer een vol gevoel te geven. Enkele goede ingrediënten voor een smoothie om af te vallen zijn spinazie, boerenkool, bessen, avocado en amandelmelk.
HunterHunter answered 1 jaar ago
Als je een smoothie wilt maken die je helpt afvallen, moet je ervoor zorgen dat hij weinig calorieën en veel voedingsstoffen bevat. Enkele goede ingrediënten zijn spinazie, boerenkool, bessen, citrusvruchten en yoghurt. Je kunt ook eiwitpoeder of vezelsupplementen toevoegen om de voedingswaarde van je smoothie te verhogen en je langer een vol gevoel te geven.
HannaHanna answered 1 jaar ago
Een goede smoothie voor gewichtsverlies moet weinig calorieën bevatten, maar veel voedingsstoffen. Hier is een geweldig recept om je op weg te helpen: Ingrediënten: 1 kop ongezoete amandelmelk 1 banaan 1/2 kopje verse of bevroren aardbeien 1 schep eiwitpoeder (wei, caseïne of plantaardig) 1 eetlepel lijnzaadolie of chiazaadjes 4 ijsblokjes Instructies: Meng alle ingrediënten samen tot een gladde massa.