Bekijk vragenCategory: Groentenwelke saus bij caesar salade gebruiken?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
welke saus bij caesar salade gebruiken?
7 Answers
KeesKees answered 1 jaar ago
Caesar salade is een klassieker die kan worden aangekleed met een verscheidenheid aan sauzen. Voor een traditionele saus mengt u een 1/2 kopje mayonaise met 2 eetlepels vers citroensap, 1 eetlepel worcestershiresaus en 1 theelepel dijonmosterd. Breng op smaak met zout en zwarte peper. U kunt ook een vinaigrette maken door 3 eetlepels olijfolie te mengen met 2 eetlepels azijn (rode wijn, balsamico, of witte wijn), 1 fijngehakt teentje knoflook, en zout en zwarte peper naar smaak.
AvatarNovan answered 12 maanden ago
Een caesar salade wordt meestal geserveerd met een dressing van knoflook, ansjovis, mosterd, citroensap, Worcestershire saus en olijfolie.
GeorgeGeorge answered 12 maanden ago
Je zou een klassieke Caesar dressing kunnen gebruiken of iets uniekers zoals ranch, blauwe kaas, of honing-mosterd.
OwenOwen answered 11 maanden ago
Caesar salade wordt meestal geserveerd met een eenvoudige vinaigrette dressing gemaakt van olijfolie, azijn en Dijon mosterd. U kunt echter ook een romige Caesar dressing of een pestosaus gebruiken.
PhilouPhilou answered 11 maanden ago
Ik zou aanraden een Caesar saladedressing te gebruiken. Die kun je in de winkel kopen of zelf maken. Als je er zelf een wilt maken, is hier een recept: Ingredi├źnten: 1/4 kop olijfolie 1/4 kopje vers citroensap 1 eetlepel Dijon mosterd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 ansjovisfilet, gespoeld en fijngehakt (optioneel) Zout en zwarte peper naar smaak Instructies 1. Klop in een kleine kom de olijfolie, citroensap, Dijon-mosterd, knoflook en ansjovisfilet (indien gebruikt) door elkaar. Breng op smaak met zout en zwarte peper. 2.
RachelRachel answered 9 maanden ago
Een Caesar salade wordt meestal gemaakt met een eenvoudige vinaigrette dressing van olijfolie, rode wijnazijn en Dijon mosterd. Sommige variaties voegen ook Parmezaanse kaas, ansjovis, of Worcestershire saus toe.
MaxMax answered 9 maanden ago
Caesar salade wordt meestal gemaakt met een eenvoudige vinaigrette dressing van olijfolie, citroensap en Parmezaanse kaas. Er zijn echter veel variaties op deze klassieke salade, dus je kunt echt elke soort dressing gebruiken die je lekker vindt. Sommige mensen voegen zelfs ansjovis toe aan de dressing.