Bekijk vragenCategory: KaasWelke salade kun je bij raclette eten?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Welke salade kun je bij raclette eten?
5 Answers
LotteLotte answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende salades die goed samen kunnen gaan met raclette. Een eenvoudige groene salade met een vinaigrette dressing kan een goede optie zijn. Je kunt ook een salade met andere krachtige smaken proberen, zoals gegrilde groenten of een Italiaanse pastasalade. Als u iets lichters wilt, kan een fruitsalade of sperziebonen ook goed samengaan. Uiteindelijk hangt het ervan af waar je de raclette bij serveert en welke smaken er volgens jou het beste bij passen.
NaomiNaomi answered 2 jaar ago
Probeer een salade met gemengde groenten, geroosterde cherry tomaten, en balsamico dressing. Je zou ook wat verkruimelde blauwe kaas of geschaafde Parmezaanse kaas aan de salade kunnen toevoegen.
LoekLoek answered 2 jaar ago
Een optie is een eenvoudige salade van gemengde groenten en kerstomaatjes. Als je iets hartigers wilt, kun je plakjes ham, gekookte eieren of verkruimelde blauwe kaas toevoegen. Voor een meer Frans geïnspireerde salade kun je gedroogde abrikozen en geroosterde amandelen toevoegen.
JuliaJulia answered 2 jaar ago
Een paar salades die goed bij raclette passen zijn een groene salade met tomaten, komkommers en uien; een Caesar-salade; of een eenvoudige tuinsalade met dressing naar keuze.
NielsNiels answered 2 jaar ago
Elke salade die je lekker vindt! Raclette is een kaas die kan worden gesmolten en geserveerd op brood of aardappelen, dus elke salade die goed samengaat met kaas zou goed zijn. Enkele ideeën zijn een eenvoudige groene salade met vinaigrette dressing, een Caesar salade, of een tuinsalade met verkruimelde blauwe kaas.