7 Answers
De room die in aspergesoep wordt gebruikt is meestal lichte room of Half en Half.
De room in aspergesoep kan op zuivelbasis zijn (bijv. room, melk, zure room) of veganistisch vriendelijk (bijv. kokosmelk, cashewroom). Welke soort room je ook kiest, zorg ervoor dat je hem zachtjes verwarmt voordat je hem aan de soep toevoegt om te voorkomen dat hij gaat stremmen.
Er zijn veel variaties van crème van aspergesoep. Sommige recepten vragen om een witte saus van bloem, melk en boter. In andere recepten wordt crème fraiche of zware room gebruikt. U kunt ook een blender gebruiken om een gladde textuur te krijgen, en eventueel wat kookvocht toevoegen om het te verdunnen.
De room in aspergesoep kan elke soort zuivelroom of melk zijn. U kunt ook een veganistische room gebruiken, zoals kokosmelk of sojamelk.
De room in aspergesoep kan melk, room of een mengsel van die twee zijn. Sommige koks voegen ook graag kaas toe aan hun aspergesoep.
De meeste roomsoepen gebruiken room op basis van zuivel, zoals halfvolle room, lichte room of zware room.
Please login or Register to submit your answer