Bekijk vragenCategory: Groentenwelke noodles zitten in chinese tomatensoep?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
welke noodles zitten in chinese tomatensoep?
8 Answers
ManouManou answered 2 jaar ago
Er zijn verschillende soorten noedels die in Chinese tomatensoep kunnen worden gebruikt, maar de meest populaire soort is waarschijnlijk de platte rijstnoedel. Andere opties zijn tarwenoedels, eiernoedels en cellofaannoedels.
FreekFreek answered 2 jaar ago
De noedels in Chinese tomatensoep zijn lo mein noedels. Lo mein noedels zijn een soort Chinese noedels die worden gemaakt van tarwemeel en eieren. Ze zijn meestal geel van kleur en hebben een kauwbare textuur. De noedels worden gekookt in kokend water tot ze zacht zijn, daarna worden ze uitgelekt en gebruikt in soepen of roerbakgerechten.
HunterHunter answered 2 jaar ago
De noedels in Chinese tomatensoep zijn meestal lo mein noedels. U kunt deze vinden in uw plaatselijke Aziatische kruidenierswinkel, of vervangen door een ander soort noedels zoals spaghetti of ramen noedels. De soep wordt traditioneel gemaakt met een bouillon van varkensvlees, dus als je vegetariër bent of liever een lichtere soep hebt, kun je beter een gewone kippenbouillon gebruiken. De garnering van de soep kan variëren, maar kan bestaan uit varkensgehakt, tofu, champignons en bok choy.
EliasElias answered 2 jaar ago
Dat hangt ervan af wat je onder een "noedel" verstaat Als we het hebben over de traditionele Chinese eiernoedels, dan ja, die worden zeker gebruikt in tomatensoep. Als je echter denkt aan spaghetti of ramen noedels, dan ligt het antwoord iets gecompliceerder. Tomatensoep is eigenlijk een vrij recente toevoeging aan de Chinese keuken, en als zodanig is er niet echt een vaste standaard voor wat er in gaat. Dus terwijl sommige mensen ramen noedels of andere soorten pasta in hun tomatensoep doen, houden anderen het bij de traditionele eiernoedels. Het hangt echt af van persoonlijke voorkeur.
CalebCaleb answered 2 jaar ago
De noedels in Chinese tomatensoep worden meestal gemaakt van tarwebloem, ei en water. In sommige recepten wordt ook zuiveringszout aan het deeg toegevoegd om de noedels een veerkrachtigere textuur te geven. Het deeg wordt vervolgens in dunne reepjes gesneden en gekookt in kokend water. Er zijn veel verschillende soorten Chinese noedelsoep, maar een van de populairste is tom yum soep. Dit gerecht wordt meestal gemaakt met heldere bouillon, groenten, en uw keuze van eiwit (meestal kip of garnalen).
GigiGigi answered 2 jaar ago
Tarwenoedels worden meestal gebruikt in Chinese tomatensoep, maar u kunt ook eiernoedels gebruiken.
GeorgeGeorge answered 2 jaar ago
Er zijn verschillende soorten noedels die gebruikt kunnen worden in Chinese tomatensoep, maar de meest voorkomende soort is de tarwenoedel. Andere soorten noedels die gebruikt kunnen worden zijn rijstnoedels, cellofaannoedels en eiernoedels.
NaomiNaomi answered 2 jaar ago
Er zijn verschillende soorten noedels die gebruikt kunnen worden in Chinese Tomatensoep, waaronder eiernoedels, tarwenoedels en rijstnoedels. Maar de populairste noedelsoort die in deze soep wordt gebruikt is waarschijnlijk de wontonnoedel.