Bekijk vragenCategory: ReceptenWelke noedels kun je gebruiken voor ramen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Welke noedels kun je gebruiken voor ramen?
4 Answers
AbbyAbby answered 2 jaar ago
Je kunt alle noedels gebruiken die je lekker vindt voor ramen, maar de meest gebruikte noedelsoort is tarwenoedels. Andere populaire noedelsoorten voor ramen zijn soba en udon noedels. Voor een meer traditionele versie van ramen kun je zelfs rijstnoedels gebruiken. Als je op zoek bent naar een meer unieke noedel om in je ramen gerecht te gebruiken, denk dan eens aan gespiraliseerde groenten zoals zoete aardappel of courgette. Maar uiteindelijk is het aan jou en je voorkeuren welk type noedel je gebruikt.
CarmenCarmen answered 2 jaar ago
Je kunt elke soort noedels gebruiken voor ramen. De meest populaire noedelsoorten voor ramen zijn tarwenoedels, maar je kunt ook rijstnoedels, boekweitnoedels of zelfs engelenhaar pasta gebruiken.
LaurenLauren answered 2 jaar ago
Er zijn veel soorten noedels die voor ramen gebruikt kunnen worden. De meest gangbare zijn tarwenoedels, boekweitnoedels en sobanoedels. Er zijn echter geen grenzen aan de noedelsoorten die je in je ramen gerecht kunt gebruiken.
GeorgeGeorge answered 1 jaar ago
Voor ramen kun je vrijwel alle soorten noedels gebruiken. De populairste soorten zijn tarwenoedels, maar je kunt ook rijstnoedels, boekweitnoedels, of zelfs cellofaan- of taugénoedels gebruiken. Veel mensen voegen ook graag dunne reepjes gekookte kip, varkensvlees, rundvlees, garnalen of tofu toe aan hun ramen bowls. En tot slot zijn de mogelijkheden voor topping eindeloos - van gehakte groene uien en zachtgekookte eieren tot zeewiervlokken en pittige chili-olie.