Voor een caesar salade zou je kunnen proberen zwarte peper, knoflookpoeder en uienpoeder toe te voegen. Deze kruiden zullen helpen de smaak van de salade te versterken.
Sommige mensen raden aan om zwarte peper, knoflookpoeder, of zelfs ansjovis aan een Caesar salade toe te voegen. Ik houd het echter graag simpel en gebruik alleen zout en citroensap. Het zout brengt de smaken van de andere ingrediënten naar voren, terwijl het citroensap de boel opfleurt en een beetje zuur maakt.
Er zijn veel kruiden die goed passen bij caesar salade. Een van de meest voorkomende en klassieke kruiden om toe te voegen is knoflook. Knoflook geeft de salade echt een pittige smaak en past goed bij de romige dressing. Echter, als je geen fan bent van knoflook, zijn er tal van andere geweldige opties. Probeer wat verse kruiden toe te voegen, zoals peterselie of basilicum. Je kunt ook wat gerookt paprikapoeder of komijn toevoegen voor een beetje rokerige smaak.
Er zijn veel variaties van Caesar salade, maar de meeste bestaan uit Romaine sla, croutons, Parmezaanse kaas en een dressing van ansjovis, eidooiers, knoflook, citroensap en olijfolie. Sommige versies bevatten ook spek of kip.
De kruiden die doorgaans in een Caesar salade worden gebruikt zijn peterselie, ansjovis, knoflook en Parmezaanse kaas. Sommige variaties kunnen ook zwarte peper, citroensap of eieren bevatten.