Bekijk vragenCategory: Groentenwelke kruiden bij aubergine en courgette?
Avatargast Staff asked 3 maanden ago
welke kruiden bij aubergine en courgette?
4 Answers
OliviaOlivia answered 2 maanden ago
Basilicum, peterselie en tijm zijn geweldige kruiden voor bij aubergine en courgette. Ze hebben een licht zoete smaak die goed past bij de aardse smaak van deze groenten.
EliasElias answered 2 maanden ago
Er zijn veel verschillende manieren om van aubergine en courgette te genieten, maar enkele van onze favorieten zijn: - Aubergine Parmezaan - Dit klassieke Italiaanse gerecht is een geweldige manier om te genieten van zowel aubergine als courgette. Paneer ze gewoon in wat bloem, bak ze goudbruin en leg er je favoriete marinara saus en kaas op. - Ratatouille - Een Frans gerecht gemaakt van geroosterde groenten, ratatouille is de perfecte manier om te genieten van de zomer overvloed. Aubergine en courgette zijn twee belangrijke ingredi├źnten in ratatouille, maar voeg gerust andere groenten toe.
LotteLotte answered 2 maanden ago
Er zijn veel verschillende kruiden die goed samengaan met aubergine en courgette, maar enkele van onze favorieten zijn oregano, tijm, basilicum, munt en peterselie.
KateKate answered 2 maanden ago
Er zijn een aantal verschillende kruiden die je bij aubergine en courgette kunt gebruiken, maar enkele van onze favorieten zijn: tijm, peterselie, basilicum, oregano en marjolein.