Bekijk vragenCategory: ReceptenWelke kokosmelk kun je voor cocktails gebruiken?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Welke kokosmelk kun je voor cocktails gebruiken?
3 Answers
BrittBritt answered 2 jaar ago
Kokosmelk kan gebruikt worden in cocktails, maar het is niet zo populair als andere soorten melk omdat het een sterke kokossmaak heeft. Sommige mensen genieten van de smaak van kokosmelk in cocktails, terwijl anderen het te overheersend vinden. Als je kokosmelk in je cocktails wilt gebruiken, kun je kokosmelk in blik kopen of zelf maken door vers of bevroren kokosvlees te mengen met water. Houd er rekening mee dat hoe dikker de kokosmelk, hoe moeilijker het zal zijn om de ingredi├źnten goed door elkaar te schudden en te mengen.
HarveyHarvey answered 2 jaar ago
Kokosmelk kan gebruikt worden in cocktails, maar je moet er wel voor zorgen dat het ongezoet is. Zoek naar kokosmelk met het label "ongezoet" of "origineel" Je kunt ook kokosroom gebruiken, die dikker is en een rijkere smaak heeft dan kokosmelk. Kokosroom wordt meestal verkocht in blikjes, net als kokosmelk, en je vindt het bij de andere groenteconserven in je supermarkt.
LeoLeo answered 2 jaar ago
Je kunt voor cocktails elke kokosmelk gebruiken, maar ik zou aanraden een merk te gebruiken dat geen verdikkingsmiddelen of stabilisatoren bevat. Sommige merken kokosmelk voegen verdikkingsmiddelen toe zoals xanthaangom of guargom, en deze verdikkingsmiddelen kunnen een cocktail erg klonterig maken. Ik raad aan een merk als Native Forest te gebruiken dat geen verdikkingsmiddelen toevoegt, of als je een pak kokosmelk gebruikt, zorg er dan voor dat je het goed schudt voordat je het in een cocktail gebruikt.