Bekijk vragenCategory: ApparatuurWelke koekenpan bakt niet aan?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Welke koekenpan bakt niet aan?
3 Answers
AliceAlice answered 2 jaar ago
Een koekenpan die niet bakt bestaat niet. Telkens wanneer u olie of vet in een pan verhit en er voedsel in doet, bakt u het. Zelfs als u een pan met antiaanbaklaag gebruikt, wordt het voedsel nog steeds gebakken omdat de antiaanbaklaag opwarmt en het voedsel doet plakken. De enige manier om je eten niet te bakken is het op laag vuur te bereiden op een elektrisch fornuis of in de oven.
GeorgeGeorge answered 2 jaar ago
Een koekenpan bakt geen voedsel, maar kookt voedsel. Het verschil is dat frituren een manier van koken is waarbij het vet of de olie tot een hoge temperatuur wordt verhit en het voedsel vervolgens in het hete vet wordt gekookt. Dit zorgt voor een knapperige buitenkant en een vochtige, sappige binnenkant. Frituren wordt vaak gebruikt voor voedsel dat gepaneerd is en/of een dikke huid of coating heeft.
OwenOwen answered 1 jaar ago
Een koekenpan die niet bakt bestaat niet. Frituren is een methode om voedsel te bereiden in een kleine hoeveelheid vet op relatief hoog vuur. De termen "sauteren" en "roerbakken" worden vaak door elkaar gebruikt.