Bekijk vragenCategory: Groentenwelke kikkererwten voor hummus gebruiken?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
welke kikkererwten voor hummus gebruiken?
5 Answers
NovaNova answered 1 jaar ago
De populairste soorten kikkererwten voor hummus zijn kabuli en desi. Het kabuli type is groot, lichtgekleurd en heeft een delicate smaak. Het desi type is kleiner, donkerder, en heeft een intensere smaak.
AliceAlice answered 1 jaar ago
Als je de romigste hummus wilt, gebruik dan geweekte en gekookte kikkererwten. Als je op zoek bent naar een hummus met een meer rustieke textuur, ga dan voor gedroogde kikkererwten die gekookt zijn zonder te weken.
OdetteOdette answered 1 jaar ago
Er zijn verschillende soorten kikkererwten, en ze variëren in smaak en textuur. Sommige mensen gebruiken liever de zachtere, romigere kikkererwten voor hummus, terwijl anderen de iets knappere textuur van de grotere kikkererwten lekkerder vinden. Experimenteer met verschillende soorten kikkererwten om te zien welke u het lekkerst vindt.
AdamAdam answered 1 jaar ago
Er zijn veel soorten kikkererwten, en ze kunnen door elkaar gebruikt worden voor hummus. Sommige kikkererwten zijn echter romiger dan andere, dus het kan zijn dat je voor verschillende recepten liever bepaalde soorten gebruikt. Wil je bijvoorbeeld een echt romige hummus, dan kun je beter de grotere Kabuli kikkererwten gebruiken. Wil je een hummus met meer structuur en een beetje een nootachtige smaak, dan kun je beter de kleinere Desi-kikkererwten gebruiken.
KateKate answered 1 jaar ago
De beste kikkererwten voor het maken van hummus zijn die welke het dichtst bij hun natuurlijke staat staan. Dat betekent dat ze een lichtbruine schil moeten hebben en dat ze heel moeten zijn, niet gespleten. Als je ze niet vers kunt vinden, zoek dan naar blikjes kikkererwten waarop staat "hele kikkererwten".