Bekijk vragenCategory: ReceptenWelke ham kun je plaatsen op flammkuchen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Welke ham kun je plaatsen op flammkuchen?
6 Answers
NielsNiels answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende soorten ham die goed zouden werken op flammkuchen. Sommige mensen zouden graag Beierse bierworst gebruiken, een gerookte worst met een licht zoete en rokerige smaak. Anderen geven misschien de voorkeur aan Zwarte Woud ham, een ham uit het Zwarte Woud in Duitsland met een rijke, fruitige smaak. En tot slot zijn er mensen die kiezen voor gerookt spek als ham voor flammkuchen.
GeorgeGeorge answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende opties voor ham die op flammkuchen gelegd kan worden. Sommige mensen gebruiken liever gerookte ham, terwijl anderen liever gebakken ham gebruiken. Het hangt echt af van uw persoonlijke voorkeur.
AaronAaron answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende soorten ham die goed zouden werken op flammkuchen. Een gerookte ham zou een goede optie zijn, evenals Prosciutto di Parma. Maar elke soort ham is goed, zolang hij maar in dunne plakjes gesneden is.
NaomiNaomi answered 1 jaar ago
Elke gerookte ham is geschikt voor flammkuchen. Probeer verschillende soorten gerookte hammen te gebruiken om verschillende smaken te creëren. Prosciutto, Serrano, of zelfs Zwarte Woud ham zijn uitstekende keuzes.
KoenKoen answered 1 jaar ago
Er zijn een paar verschillende soorten ham die goed zouden werken op flammkuchen. Prosciutto, bijvoorbeeld, is een droge ham die heerlijk zou zijn op dit soort knapperige Duitse pizza. Een andere optie is gekookte ham, die een licht zoute smaak heeft en ook heerlijk zou zijn op flammkuchen. Tot slot zou elk type gerookte ham ook goed werken en een lekkere rokerige smaak aan het gerecht toevoegen.
LeoLeo answered 1 jaar ago
U kunt elke soort ham gebruiken, maar ik zou aanraden een gerookte ham te gebruiken voor een heerlijke rooksmaak.