Bekijk vragenCategory: GroentenWelke groenten kun je stomen?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Welke groenten kun je stomen?
5 Answers
RosaRosa answered 1 jaar ago
Enkele van de beste groenten om te stomen zijn broccoli, bloemkool, wortelen, sperziebonen en asperges. Alles wat je nodig hebt is een pan water met een stoommandje, en dan doe je de groenten gewoon in het mandje en laat je ze koken tot ze zacht zijn. U kunt ook een beetje boter of olijfolie toevoegen voor extra smaak.
LeoLeo answered 11 maanden ago
Enkele groenten die gestoomd kunnen worden zijn broccoli, bloemkool, wortelen, sperziebonen, maïs en asperges. Leg de groenten gewoon in een stoommandje boven kokend water, dek ze af met een deksel en stoom ze tot ze gaar zijn. U kunt ook kruiden of specerijen aan uw groenten toevoegen voor extra smaak.
GijsGijs answered 11 maanden ago
U kunt de meeste groenten stomen. Enkele goede keuzes zijn broccoli, bloemkool, wortelen en sperziebonen. Om groenten te stomen moet je ze eerst wassen en in kleine stukjes snijden. Breng een pan met water aan de kook en zet het vuur dan laag. Doe de groenten in een stoommandje of vergiet, en leg het in de pan. Dek af en laat 3-5 minuten koken, of tot ze gaar zijn. Serveer warm met uw favoriete kruiden.
HunterHunter answered 11 maanden ago
U kunt broccoli, bloemkool, wortelen, sperziebonen en asperges stomen.
IsabelIsabel answered 11 maanden ago
U kunt de meeste groenten stomen. Enkele goede keuzes zijn broccoli, bloemkool, wortelen, sperziebonen, asperges en spruitjes. Leg de groenten gewoon in een stoommandje en plaats het mandje boven een pan met kokend water. Stoom de groenten tot ze zacht en knapperig zijn.