Bekijk vragenCategory: VisWelke groenten kun je in vissoep zetten?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Welke groenten kun je in vissoep zetten?
5 Answers
KirstenKirsten answered 2 jaar ago
Je kunt alle groenten die je lekker vindt in vissoep doen. Wortelen, uien, selderij, aardappelen, tomaten en sperziebonen zijn veel voorkomende opties. Maar je kunt ook creatief zijn en andere groenten toevoegen, zoals champignons, courgettes of paprika's.
FeliciaFelicia answered 2 jaar ago
 Elke soort groente kan in vissoep worden gedaan, maar sommige werken beter dan andere. Wortelgroenten zoals wortels en aardappelen bijvoorbeeld geven de soep zoetheid en dikte, terwijl bladgroenten zoals spinazie of boerenkool voedingswaarde en smaak toevoegen.
MaxMax answered 2 jaar ago
De mogelijkheden voor groenten in vissoep zijn eindeloos. Je kunt alle verse groenten gebruiken die je lekker vindt of bij de hand hebt. Enkele van onze favorieten zijn ui, selderij, wortels, tomaten in blokjes, sperziebonen en maïs. Zorg ervoor dat je de groenten in kleine stukjes snijdt, zodat ze snel en gemakkelijk gaar worden in de soep.
NielsNiels answered 2 jaar ago
Alle groenten die je lekker vindt. Ik doe er meestal ui, selderij en wortels in. Maar je kunt er ook sperziebonen, erwten, broccoli, bloemkool of andere groenten in doen.
KoenKoen answered 1 jaar ago
Er zijn veel groenten die in vissoep kunnen. Enkele populaire keuzes zijn aardappelen, wortels, selderij, uien, sperziebonen en tomaten. Je kunt echter vrijwel elke groente gebruiken die je lekker vindt in vissoep. Zorg er wel voor dat je ze in kleine stukjes snijdt, zodat ze snel en gelijkmatig gaar worden.