Bekijk vragenCategory: GroentenWelke groente kun je toevoegen bij guacamole?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Welke groente kun je toevoegen bij guacamole?
7 Answers
OdinOdin answered 2 jaar ago
Een aantal goede groenten om aan guacamole toe te voegen zijn tomaten, uien en pepers. Je kunt ook koriander, limoensap en zout naar smaak toevoegen.
FreekFreek answered 2 jaar ago
Enkele goede groente toevoegingen aan guacamole zijn blokjes tomaat, ui en paprika. U kunt ook koriander, jalapeno pepers of andere kruiden toevoegen om uw guacamole een persoonlijk tintje te geven.
HelenaHelena answered 2 jaar ago
Aan guacamole kun je alle groenten toevoegen die je lekker vindt. Sommige mensen voegen uien, tomaten of paprika's toe. Anderen voegen koriander, jalapeños of avocado toe. Je kunt zelfs geroosterde bieten of zoete aardappelen toevoegen voor een andere smaak en kleur.
NaomiNaomi answered 2 jaar ago
Enkele groenten die aan guacamole kunnen worden toegevoegd zijn tomaten, uien en paprika. Sommige mensen voegen echter ook graag komkommers of wortels toe.
JackJack answered 2 jaar ago
Aan guacamole kun je alle groenten toevoegen die je lekker vindt - zorg er alleen voor dat je ze klein snijdt, zodat ze er goed in passen. Enkele goede opties zijn tomaten, uien, jalapenos of koriander.
LaurenLauren answered 2 jaar ago
Enkele goede groenten om toe te voegen aan guacamole zijn in blokjes gesneden tomaten, uien en pepers. Je kunt ook koriander, jalapeno pepers of andere kruiden toevoegen om je guacamole een unieke smaak te geven. Experimenteer met verschillende combinaties om het perfecte recept voor u te vinden.
IanIan answered 2 jaar ago
Enkele goede groenten om aan guacamole toe te voegen zijn uien, tomaten en paprika's. U kunt ook koriander, limoensap en zout toevoegen om de smaak te versterken.