Bekijk vragenCategory: Groentenwelke groente champignonsoep gebruiken?
Avatargast Staff asked 2 maanden ago
welke groente champignonsoep gebruiken?
3 Answers
LoekLoek answered 2 maanden ago
Ik zou aanraden een groentepaddenstoelensoep te gebruiken. Groenten bevatten weinig calorieën en veel vezels, waardoor je je langer vol kunt voelen. Champignons zijn ook een goede bron van voedingsstoffen, waaronder antioxidanten en B-vitaminen.
KirstenKirsten answered 2 maanden ago
Elke groentesoep kan gebruikt worden in dit recept. Ik gebruik graag een champignonsoep omdat die het gerecht een lekkere smaak geeft, maar je zou ook een soep op basis van tomaten kunnen gebruiken, of zelfs een runderbouillon. Zolang de soep groenten bevat, werkt hij goed in dit recept.
AdamAdam answered 2 maanden ago
Nou, dat hangt ervan af wat je bedoelt met "groente-paddenstoelensoep" Als u een recept zoekt dat zowel groenten als paddenstoelen bevat, zou ik dit recept aanbevelen: http://www.food.com/recipe/easy-vegetable-mushroom-soup-22754. Het is eenvoudig te maken en erg lekker. Maar als u zich afvraagt wat beter is: groente- of champignonsoep? Ik zou zeggen dat het echt afhangt van persoonlijke voorkeur. Sommige mensen verkiezen de smaak van groentesoep en anderen de smaak van champignonsoep. Persoonlijk geniet ik van beide soorten.