Bekijk vragenCategory: GroentenWelke chips kun je bij guacamole eten?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Welke chips kun je bij guacamole eten?
6 Answers
RachelRachel answered 2 jaar ago
Er zijn veel verschillende chips die je met guacamole kunt eten, maar enkele van de populairste opties zijn tortillachips, aardappelchips en selderij. Je zou ook kunnen proberen crudités of groentesticks te gebruiken als dompelbakje voor guacamole.
OwenOwen answered 2 jaar ago
Er zijn veel chips die je met guacamole kunt eten, maar de populairste keuze is tortillachips. Andere opties zijn aardappelchips, pitachips, of zelfs crudités.
KeesKees answered 2 jaar ago
Je kunt alle soorten chips met guacamole eten! Probeer verschillende chips om te zien welke je het lekkerst vindt. Sommige mensen geven de voorkeur aan tortillachips, terwijl anderen misschien liever aardappelchips of zelfs pitachips eten.
DenzelDenzel answered 2 jaar ago
Er zijn veel chips die je bij guacamole kunt eten, maar de populairste keuze is waarschijnlijk tortillachips. Andere goede opties zijn aardappelchips, pitachips, of zelfs crudités zoals wortel- of selderijsticks.
GigiGigi answered 1 jaar ago
Je kunt elke soort chip met guacamole eten, maar sommige zijn een betere keuze dan andere. Zo passen zoute chips als Ruffles of Doritos goed bij de romige guacamole, terwijl zoete chips als kaneel-suiker twists of appelschijfjes een betere keuze zijn voor wie extra zout wil vermijden.
AbbyAbby answered 1 jaar ago
Bij guacamole past elke soort chip! Traditionele favorieten zijn tortilla chips en maïs chips, maar je kunt ook experimenteren met rijst chips, pita chips, of zelfs crudités (rauwe groenten) als je je avontuurlijk voelt. Zorg er wel voor dat de chips die je kiest stevig genoeg zijn om een flinke portie guacamole op te scheppen zonder uit elkaar te vallen.