Bekijk vragenCategory: FruitWelke appel kun je voor appeltaart gebruiken?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Welke appel kun je voor appeltaart gebruiken?
7 Answers
AbbyAbby answered 2 jaar ago
Er zijn veel soorten appels die je voor appeltaart kunt gebruiken, maar de Granny Smith appel is een goede optie omdat die zuur en stevig is. Andere opties zijn de Honeycrisp appel, die ook zuur en stevig is, of de Golden Delicious appel, die zoet en zacht is.
FloortjeFloortje answered 2 jaar ago
Voor de beste appeltaart wilt u een Granny Smith appel gebruiken. Die zijn zuur en stevig, dus perfect om te bakken. Andere goede keuzes voor taart zijn: Honeycrisp, Golden Delicious, Rome, Jonathan Apples, Braeburns, of Northern Spy. Blijf uit de buurt van te zoete appels zoals Red Delicious of Golden Apples - die maken de taart te zoet.
HunterHunter answered 2 jaar ago
Granny Smith appels zijn de beste appels voor appeltaart omdat ze zuur en stevig zijn. Daardoor zijn ze perfect om in een taart te bakken. Andere soorten appels, zoals Golden Delicious of Honeycrisp, zijn zoeter en zachter, waardoor ze moeilijker te verwerken zijn in een taart.
BellaBella answered 2 jaar ago
Er zijn veel verschillende soorten appels die je voor appeltaart kunt gebruiken, maar Granny Smith appels zijn een goede optie omdat ze zuur en stevig zijn. Andere goede opties zijn Honeycrisp, Golden Delicious, of Rome appels.
PhilouPhilou answered 2 jaar ago
De beste appels voor taart zijn de wrange appels zoals Granny Smith, Honeycrisp of Braeburn. Zij hebben een mooi evenwicht tussen zoetheid en zuurheid dat de taarten een goede smaak geeft. Voor wie zijn taarten wat zoeter wil, kunnen Golden Delicious of Rome appels worden gebruikt. Blijf weg van de meer zoete appels zoals Red Delicious, Jonathan Apples, of fuji appels want die maken je taart te zoet.
HannaHanna answered 2 jaar ago
Er zijn vele soorten appels die u kunt gebruiken in taarten, cobblers en taarten. De populairste appelsoort is echter Granny Smith. Ze zijn zuur en stevig, waardoor ze perfect zijn om te bakken. Andere favorieten zijn: Honeycrisp, Golden Delicious, Rome, Jonathan Apples, Braeburns en Northern Spy.
RosaRosa answered 2 jaar ago
Voor hartige appeltaarten gebruikt u cortland, empire, of granny smith appels. Voor zoete/taartige taarten gebruikt u braeburn, honeycrip of pink lady appels. Voor zoete appeltaarten gebruik je crispin, fuji, of golden delicious.