Bekijk vragenCategory: Groentenwelk vlees bij savooiekool serveren?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
welk vlees bij savooiekool serveren?
5 Answers
HunterHunter answered 2 jaar ago
Een uitstekende en gemakkelijke optie is om dikke plakken spek in een koekenpan krokant te bakken, het spek met een schuimspaan te verwijderen en vervolgens de savooiekool in het spekvet te bakken. Serveer warm met verkruimeld spek erop. U kunt ook blokjes ham of worst met de kool meebakken. Of, voor een vegetarisch gerecht, probeer gebakken blokjes stevige tofu in plaats van het vlees. Hoe je het ook bereidt, savooiekool combineert goed met rijk vlees of smaakvolle tofu.
LeoLeo answered 2 jaar ago
Probeer savooiekool te combineren met geroosterd vlees zoals varkensvlees, ham of kip. De zoete smaak van de kool compenseert de zoute, rokerige smaken van het vlees. Je kunt het ook serveren met gebraden worstjes of een stevige runderstoofpot.
KoenKoen answered 2 jaar ago
Enkele goede vleescombinaties voor savooiekool zijn: varkensvlees, ham, spek, lamsvlees en rundvlees. Probeer eens een eenvoudige gebakken varkenskotelet te serveren met gestoomde savooiekool en aardappelpuree voor een heerlijke en stevige maaltijd. U kunt ook een lamsrack bakken met savooiekool en geroosterde aardappelen voor een verfijnd en elegant voorgerecht.
AdamAdam answered 2 jaar ago
Een lekkere vette biefstuk zou geweldig zijn met savooiekool. Iets als een ribeye of porterhouse zou goed werken. Je zou ook een karbonade of zelfs spek kunnen nemen.
GigiGigi answered 2 jaar ago
Savooiekool is een goede begeleider van varkensvlees of ander vet vlees. De zoetheid van de kool compenseert de rijkdom van het vlees.