Het beste vlees voor haricots verts is ossenhaas. Het rundvlees zal perfect gegaard zijn en de smaak van de haricots verts aanvullen. Als u een goedkopere optie zoekt, is kip een goede keuze. Kip kan worden gebakken of gegrild, waardoor hij een knapperige textuur krijgt die goed past bij de sperziebonen. Varkensvlees is ook een goede optie - het kan geroosterd of gegrild worden en zorgt voor een rokerige smaak die goed samengaat met de bonen.
Enkele goede opties voor vlees om te serveren met haricots verts zijn kip, zalm en biefstuk. Voor een lichtere optie zou gegrilde kip of vis een goede keuze zijn.
De meest klassieke Franse combinatie voor haricots verts is met worst of varkensvlees. Worst kan vers zijn (bière de Meaux, andouillettes) of gerookt (boudin noir, lardon). Varkensvlees kan worden gebraden (cochon de lait), gestoofd (blanquette de veau) of geroosterd. Ham is ook een populaire keuze.
Enkele goede opties voor vlees om te serveren bij haricots verts zijn kip, biefstuk, lamsvlees of garnalen. Al deze vleessoorten passen goed bij de lichte en frisse smaak van de haricots verts. Voor een hartiger gerecht kun je de bonen combineren met ham of spek.
Het beste vlees om bij haricots verts te serveren is zalm. Zalm past perfect bij de groene bonen en heeft een milde smaak die het gerecht niet overheerst. Bovendien is zalm een gezond eiwit dat omega-3 vetzuren bevat, die goed zijn voor de gezondheid.
Enkele geweldige vleessoorten om bij haricots verts te serveren zijn eend, ossenhaas, varkenskoteletten en kip. Al deze vleessoorten passen goed bij de lichte en delicaat smakende haricots verts. Grill of braad het vlees van uw keuze en serveer het met gestoomde sperziebonen. U kunt er ook een eenvoudige saus of dressing bij serveren.