Bekijk vragenCategory: FruitWelk fruit valt onder citrusfruit?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Welk fruit valt onder citrusfruit?
7 Answers
HunterHunter answered 2 jaar ago
Terwijl citroenen, limoenen, sinaasappelen, en grapefruits zijn alle vruchten die vallen onder de citrusvruchten categorie, zijn er eigenlijk veel andere vruchten die kunnen worden geclassificeerd als citrus. Dit omvatcitron, kumquat, Mandarijnen, pomelo of Shaddock, mandarijnen of Tangelos,'Clementine'stepLOGINTRANSLATE Translate @gebruikersnaam 10...
IsabelIsabel answered 1 jaar ago
Citrusvruchten zijn een fruitsoort die sinaasappels, grapefruits, limoenen en citroenen omvat. Het zijn typisch zure vruchten die veel vitamine C bevatten.
LaurenLauren answered 1 jaar ago
Citrusvruchten omvatten alle vruchten die zijn afgeleid van citrusbomen, waaronder sinaasappels, grapefruits, citroenen en limoenen. Andere vruchten die soms citrusvruchten worden genoemd zijn tango's, clementines en satsuma's.
LeoLeo answered 1 jaar ago
Citrusvruchten zijn typisch zuur en zuur. De meest voorkomende citrusvruchten zijn sinaasappels, citroenen, limoenen en grapefruits. Er zijn ook andere vruchten die als citrusvruchten worden beschouwd, zoals mandarijnen, clementines en mandarijnen.
AvatarNovan answered 1 jaar ago
Citrusvruchten omvatten sinaasappels, grapefruits, citroenen, limoenen en mandarijnen.
EllaElla answered 1 jaar ago
Citrusvruchten omvatten sinaasappels, grapefruits, limoenen en citroenen. Ze zijn meestal sappig en zuur. Sommige mensen rekenen ook ananas, mango en andere tropische vruchten tot de categorie citrusvruchten.
JasmijnJasmijn answered 1 jaar ago
Citrusvruchten omvatten sinaasappels, limoenen, citroenen, grapefruits en mandarijnen. Ze behoren tot de Rutaceae-familie en worden gekenmerkt door hun geurige schil.