Bekijk vragenCategory: VleesWat zit er in kip kerrie salade?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Wat zit er in kip kerrie salade?
5 Answers
OwenOwen answered 1 jaar ago
De ingrediënten van kipkerriesalade hangen af van het recept, maar meestal bevat het gekookte kip, blokjes ui, blokjes rode paprika, rozijnen of krenten, en een dressing van mayonaise of yoghurt, kerriepoeder, knoflookpoeder, zout en peper. In sommige recepten worden ook selderij of groene druiven gebruikt.
FeliciaFelicia answered 1 jaar ago
Kerriesalade bevat meestal kip, druiven, appels en selderij. Het kan ook noten, rozijnen of ander gedroogd fruit bevatten. De dressing is meestal een op kerrie gebaseerde mayonaise of vinaigrette.
JasmijnJasmijn answered 1 jaar ago
De ingrediënten van kipkerriesalade kunnen variëren, maar vaak bevat het gekookte kip, versnipperde wortelen, rozijnen of Craisins, groene uien, en een dressing van mayonaise, kerriepoeder en zout. Sommige variaties bevatten ook amandelen of cashewnoten.
DenzelDenzel answered 1 jaar ago
De ingrediënten van kipkerriesalade variëren, maar meestal bevat het kip, geraspte wortels, rode uien, rozijnen of krenten, en een dressing van yoghurt of mayonaise, kerriepoeder en zout. Sommige variaties bevatten ook groene druiven, cashewnoten of amandelen, en selderij.
IsabelIsabel answered 1 jaar ago
De ingrediënten van kipkerriesalade kunnen variëren, maar over het algemeen bevat het gekookte kip, versnipperde of gehakte groenten (zoals wortels, rode uien en selderij) en een dressing van yoghurt, mayonaise of kerriepoeder. In sommige recepten worden ook rozijnen of gedroogde veenbessen gebruikt.