Bekijk vragenCategory: OverigWat zit er in courgette?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Wat zit er in courgette?
4 Answers
PhilouPhilou answered 1 jaar ago
Courgette is een groente die zit vol met verschillende vitamines en mineralen. Het heeft onder meer veel vitamine A, vitamine C, kalium en mangaan. Daarnaast bevat het ook vezels die helpen bij de spijsvertering.
AliceAlice answered 1 jaar ago
Courgette is een groente dat vol zit met vitamines en mineralen. Het bevat onder meer vitamine A, vitamine C, foliumzuur, vitamine K, calcium, magnesium, ijzer, kalium en koolhydraten. Ook bevat het enzymen die de spijsvertering ondersteunen, waardoor het een uitstekend ingrediënt is om in je dieet te verwerken.
MirteMirte answered 1 jaar ago
Courgette bevat veel vitaminen, mineralen en krachtige antioxidanten, waaronder luteïne en verschillende carotenoïden die goed zijn voor het oog. Bovendien is courgette een geweldige bron van vezels en verschillende essentiële mineralen, waaronder kalium en magnesium.
AaronAaron answered 1 jaar ago
Courgette bevat voornamelijk vitaminen, mineralen en vezels. Ze zijn rijk aan vitamine C, B-vitaminen, foliumzuur, kalium, magnesium en calcium. Ook bevatten ze verschillende andere voedingsstoffen zoals carotenoïden, antioxidanten, vezel, omega-3-vetzuren en een aantal andere gezonde vetten.