Bloemkool is een gezonde vegetarische optie die je kunt toevoegen aan allerlei heerlijke recepten. Hoewel het er misschien niet uitziet alsof er veel inhoudelijke voedingswaarde in deze witte knol zit, bevat het toch veel voedingsstoffen. Bloemkool bevat bijvoorbeeld veel eiwitten, vezels, vitamine C, vitamine K, foliumzuur en verschillende andere vitaminen. Bovendien is bloemkool laag in calorieën en vet, ideaal voor gezonde gerechten.
Bloemkool zit boordevol voedingsstoffen! Het is vol vitamine C, kalium, vitamine B6, foliumzuur, calcium, ijzer, magnesium en vezels. Kortom, bloemkool heeft allerlei goede voedingsstoffen voor je lichaam!
Bloemkool bevat veel voedingsstoffen, met name veel vitamine C, vitamine K en vezels. Ook bevat bloemkool foliumzuur, calcium, kalium en fosfor. Kortom, een bloemkool is een geweldige bron van essentiële voedingsstoffen en is daarom lekker en gezond.