Bekijk vragenCategory: ReceptenWat zijn ramen noodles?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Wat zijn ramen noodles?
7 Answers
BramBram answered 2 jaar ago
Ramen noedels zijn een soort instant noedels gemaakt van tarwemeel, zout en gedroogd ei. Ze worden meestal verpakt in een piepschuimen beker of een papieren wikkel, en ze kunnen worden gekookt in water of in de magnetron.
FreekFreek answered 2 jaar ago
Ramen noedels zijn een soort instant noedels gemaakt van tarwemeel, zout en water. Ze worden in gedroogde vorm verkocht en meestal in water gekookt, daarna uitgelekt en geserveerd met een smaakmaker zoals sojasaus of misopasta.
LoekLoek answered 2 jaar ago
Ramen noedels zijn een soort instant noedels die meestal worden gemaakt van meel, zout en water. Ze worden vaak geserveerd in een bouillon of met andere toppings, zoals groenten of vlees.
KeesKees answered 2 jaar ago
Ramen noedels zijn een soort instant noedels die in Oost-Azië erg populair zijn. Ze worden gemaakt van tarwemeel, zout en water, en bevatten meestal mononatriumglutamaat (MSG) en natriumcarbonaat. Ramen noedels worden vaak voorgekookt en verkocht in gedroogde vorm, maar ze kunnen ook worden gevonden in instant soeppakketten.
IlseIlse answered 1 jaar ago
Ramen noedels zijn een soort instant noedels gemaakt van tarwemeel, zout en plantaardige olie. Ze zijn voorgekookt en kunnen worden gegeten nadat ze enkele minuten in water zijn gekookt.
KoenKoen answered 1 jaar ago
Ramen noedels zijn een soort instant noedels die meestal worden gemaakt van tarwemeel, zout en basische mineralen zoals kaliumcarbonaat en natriumbicarbonaat. Ze worden vaak verkocht in pakjes met gedroogde noedels, kruidenmix en olie. Het kruidenmengsel bevat meestal MSG (mononatriumglutamaat), dat wordt gebruikt om de noedels een hartige smaak te geven. Ramen noedels werden oorspronkelijk gecreëerd in Japan door Momofuku Ando in 1958. Ando was op zoek naar een goedkope en gemakkelijke manier om de Japanse bevolking van voedsel te voorzien na de Tweede Wereldoorlog. Instant ramen noedels zijn sindsdien populair geworden over de hele wereld, en ze zijn nu een van de meest populaire soorten instant noedels.
AdamAdam answered 1 jaar ago
Ramen noedels zijn een soort instant noedels die oorspronkelijk uit Japan komen. Ze worden gemaakt van tarwemeel, zout en water. De noedels worden verpakt met een smaakverpakking die meestal zout, mononatriumglutamaat (MSG) en kippen- of runderbouillon in poedervorm bevat.