Bekijk vragenCategory: OverigWat zijn alternatieve ingredienten voor spinazie?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Wat zijn alternatieve ingredienten voor spinazie?
6 Answers
KoenKoen answered 1 jaar ago
Er zijn veel alternatieve ingredienten die kunnen worden gebruikt als vervanging voor spinazie. Mogelijke opties zijn andere bladgroenten zoals rucola, romanasalade of veldsla, maar ook groenten als bieten, bloemkool of broccoli.
NaomiNaomi answered 1 jaar ago
Er zijn heel wat verschillende alternatieve ingredienten die je kunt gebruiken in plaats van spinazie. Denk maar eens aan andere groenten zoals boerenkool, andijvie, artisjokken of broccoli. Of je kunt ook kiezen voor exotische ingrediënten als bijvoorbeeld koolrabi of radicchio.
MilasMilas answered 10 maanden ago
Kale is een geweldig alternatief voor spinazie. Andere opties zijn waterkers, peterselie, rode sla, postelein en Rucola.
JuliaJulia answered 10 maanden ago
Kale, broccoli, waterkers, bietjes, peterselieblaadjes en paprika zijn allemaal goede alternatieven voor spinazie.
PhilouPhilou answered 10 maanden ago
Er zijn verschillende ingrediënten die je kunt gebruiken in plaats van spinazie. Er is bijvoorbeeld sla, broccoli, andijvie, boerenkool, Chinese kool of koolrabi.
BramBram answered 10 maanden ago
Kale, verse boerenkool, krulsla of waterkers zijn allemaal goede alternatieven voor spinazie in salades, soepen en gerechten. Ook andere volle bladgroenten zoals rucola, Chinese kool en bloemkool kunnen worden gebruikt als alternatief.