Bekijk vragenCategory: OverigWat te doen met venkel?
Avatargast Staff asked 11 maanden ago
Wat te doen met venkel?
4 Answers
AvatarNovan answered 11 maanden ago
Met venkel kun je veel doen! Je kunt er bijvoorbeeld soepen van maken, een salade of gegrilde venkel bereiden, er venkeltaart van bakken of de venkel in stukjes snijden om aan een koude pastasalade toe te voegen. Eigenlijk is er nog veel meer mogelijk met venkel, maar dat moet je zelf maar uitproberen!
HelenaHelena answered 11 maanden ago
Venkel is een heerlijk ingrediënt dat veel verschillende kanten op kan. Ik maak graag een venkelrisotto met een heerlijke parmezaanse kaas, of mix het met rode uien en wortelen voor een frisse salade. Venkel kan ook geroosterd worden met wat olijfolie met wat peper en zout, of gebruik het in soepen, sauzen of pastagerechten. De mogelijkheden zijn eindeloos!
HannaHanna answered 11 maanden ago
Je kunt van venkel wat lekkers maken! Je kunt deze groente roosteren of in stukjes snijden en toevoegen aan je salade. Venkel geeft je een frisse smaak en een heerlijke crunch. Je kunt er ook soep van maken door de stukjes venkel te pureren en sappig te serveren.
AliceAlice answered 11 maanden ago
Mijn favoriete manier om met venkel te koken is een soep! Venkelsoep is een heerlijke, stevige optie met wat noten en andere ingrediënten. Of je kunt de venkel gaan roosteren - dat geeft het een lekker krokantje. Ook kun je er een salade mee maken met wat verschillende groenten en een kleine hoeveelheid olijfolie. Een ander lekker idee is om venkel in plakjes te snijden en op een pizza te doen - dat geeft een lekker knapperigheidje!