Bekijk vragenCategory: OverigWat te doen met varkensvlees?
Avatargast Staff asked 3 maanden ago
Wat te doen met varkensvlees?
3 Answers
HarveyHarvey answered 3 maanden ago
Ik vind varkensvlees een veelzijdig ingrediënt. Je kunt het gebruiken als een hoofd- of bijgerecht. Je kunt kiezen voor typische varkensgerechten als een karbonade, varkenspastei, speklappen of runderburger. Voor een origineel gerecht kun je ook eens een salade met varkensvlees maken. Verwarm een paar karbonades of speklappen in een pan, voeg verse groente to, kruiden het geheel naar smaak en je hebt een heerlijke salade.
EllaElla answered 3 maanden ago
Je kan varkensvlees klaarmaken op allerlei manieren - braaien, stomen, bakken, roosteren, koken, en zelfs barbecuen. Je kan het ook combineren met allerlei ingrediënten zoals knoflook, peterselie, olijven, tomatensaus, appelmoes, Rooms-Katholieke kruiden en noem maar op. Kortom, er zijn veel heerlijke gerechten met varkensvlees te maken!
KoenKoen answered 3 maanden ago
Je kan er heel veel dingen mee doen! Je kan het bijvoorbeeld koken met groentes en er een curry van maken, het grillen met wat kruiden, of je kan het stomen en serveren met een lekkere korst. Er zijn ook veel lekkere recepten te vinden op het internet waar je met varkensvlees mee kan koken!