Bekijk vragenCategory: OverigWat te doen met pompoen?
Avatargast Staff asked 1 jaar ago
Wat te doen met pompoen?
3 Answers
GijsGijs answered 1 jaar ago
Met een pompoen kan je zoveel verschillende dingen doen! Je kan er een lekkere soep van koken, gevulde pompoenen maken, muffins bakken, een heerlijk pumpkin spice latte maken of decoratieve pompoenschilderingen maken! Wat je ook kiest, een heerlijk kookfeestje garandeerd!
CalebCaleb answered 1 jaar ago
Het hangt af van wat je wil. Wil je er iets lekkers mee maken? Kies dan voor een lekkere pompoensoep, een warme ovenschotel of een smakelijke taart. Wil je iets leuks maken? Dan kan je er een verzameling pompoenen van maken of een leuke pompoenlamp decoreren. Er zijn zo veel verschillende dingen die je met een pompoen kunt doen, laat je fantasie ervan af dansen!
FloortjeFloortje answered 1 jaar ago
De mogelijkheden met pompoen zijn eindeloos! Van eenvoudig roosteren tot het maken van comfortfood, er zijn tal van manieren om pompoen te bereiden. U kunt pompoen in stukjes snijden en in de oven of in de pan bakken, omgekeerd op de grill of om een lekkere soep of puree te krijgen. U kunt ook gekookte pompoen pureren en gebruiken bij het maken van muffins, taarten en brownies.