Bekijk vragenCategory: OverigWat te doen met andijvie?
Avatargast Staff asked 12 maanden ago
Wat te doen met andijvie?
4 Answers
DannyDanny answered 12 maanden ago
Ha, andijvie, dat is een veelbesproken onderwerp! Je kunt er allerlei dingen mee doen, zoals andijviestamppot maken, of andijviesalade. Of je kunt er een smoothie van maken, als je het wat wat origineeler wilt hebben. Maar als je het mij vraagt, zou ik zeggen: gebakken andijvie met spek en ui, om voor de lekkerste maaltijd te zorgen die je ooit hebt gehad!
MilasMilas answered 12 maanden ago
Hmm, met andijvie kun je heel veel dingen doen! Je kunt er bijvoorbeeld een lekkere andijviestamppot mee maken, of je kunt er een salade van maken met bijvoorbeeld spekjes en appel!
HannaHanna answered 12 maanden ago
Ik heb altijd van andijvie gehouden en er zijn zoveel verschillende manieren waarop je het kunt bereiden. Een van mijn favorieten is een gebakken omelet met andijvie, spek en kaas. Heerlijk! Ook is andijvie erg lekker in ovenschotels of als salade. Het is een veelzijdig ingrediënt dat je op verschillende manieren kunt gebruiken.
BrittBritt answered 12 maanden ago
OoOo, andijvie! Mijn favoriete groente! Eigenlijk kan je er heel veel mee doen. Je kan het bijvoorbeeld fijn snijden en toevoegen in een salade. Of je maakt er een lekkere soep mee. Of je kan het gewoon stomen. Ik hou er wel van als het een beetje knapperig is.