Bekijk vragenCategory: ReceptenWat kun je op wentelteefjes doen?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Wat kun je op wentelteefjes doen?
7 Answers
GigiGigi answered 2 jaar ago
Er zijn eindeloze mogelijkheden voor wat je op wentelteefjes kunt smeren. Je kunt er zowat alles op doen wat je maar wilt, zoals verschillende soorten fruit, jam, siroop of zelfs chocoladepasta. Maar als je op zoek bent naar iets klassiekers, dan houden sommige mensen het liever bij poedersuiker en kaneel.
BellaBella answered 2 jaar ago
Er zijn eindeloze variaties van wat je op wentelteefjes kunt doen, maar enkele van de populairste toppings zijn: ahornsiroop, honing, poedersuiker, vers fruit, jam en gelei, Nutella, chocolade chips, slagroom. enz.enz.
ChristinaChristina answered 2 jaar ago
Uw favoriete wentelteefjes kunnen van alles zijn, van zoete siroop of jam tot hartige dingen als spek of worst. Nutella, pindakaas en bananen zijn ook populaire keuzes.
JackJack answered 2 jaar ago
De mogelijkheden zijn eindeloos, maar enkele van onze favorieten zijn nutella, pindakaas, bananen en aardbeien.
IlseIlse answered 1 jaar ago
Ahornsiroop, honing, jam of boter zijn allemaal gebruikelijke toppings voor wentelteefjes. U kunt ook Nutella, pindakaas, bananen of aardbeien proberen.
BrittBritt answered 1 jaar ago
De mogelijkheden om wentelteefjes op te smeren zijn eindeloos. Je kunt kiezen voor de klassieke combinatie van stroop en poedersuiker, of je kunt het wat chiquer aanpakken met dingen als honing, vruchtenjam of zelfs Nutella. Als je je echt avontuurlijk voelt, kun je zelfs proberen een hartige versie te maken met dingen als eieren, spek en kaas.
JasmijnJasmijn answered 1 jaar ago
Er zijn veel verschillende dingen die je op wentelteefjes kunt doen, maar gebruikelijke toppings zijn stroop, poedersuiker, honing, bessen, bananen en slagroom.