Bekijk vragenCategory: VisWat is stoven van vis?
Avatargast Staff asked 2 maanden ago

Wat is stoven van vis?

3 Answers
BrittBritt answered 2 maanden ago

Stoven van vis is een kooktechniek waarbij vis langzaam gaar wordt in een vloeistof, meestal een bouillon of stoofpot. Het vuur wordt laag gezet en de pan wordt afgedekt, zodat de vis zachtjes in zijn eigen sappen kan garen. Dit resulteert in een zeer mals en delicaat eindproduct.

DaphneDaphne answered 2 maanden ago

Stoven van vis is een kooktechniek waarbij vis langzaam gaar wordt in een vloeistof, meestal een bouillon of stoofpot. Het vuur wordt laag gezet en de pan wordt afgedekt, zodat de vis zachtjes in zijn eigen sappen kan garen. Dit resulteert in een zeer mals en delicaat eindproduct.

LaurenLauren answered 2 maanden ago

Stoven van vis is een kooktechniek waarbij vis langzaam gaar wordt in een vloeistof, meestal een bouillon of stoofpot. Het vuur wordt laag gezet en de pan wordt afgedekt, zodat de vis zachtjes in zijn eigen sappen kan garen. Dit resulteert in een zeer mals en delicaat eindproduct.