Bekijk vragenCategory: ReceptenWat is pocheren van fruit?
Avatargast Staff asked 2 jaar ago
Wat is pocheren van fruit?
4 Answers
IanIan answered 2 jaar ago
Fruit pocheren is een eenvoudige manier om fruit te koken met alleen water, suiker en een vleugje citroensap. Het pocheervocht wordt vaak gebruikt als saus of siroop.   Pocheren is ideaal voor delicaat fruit zoals kersen, frambozen, abrikozen en perziken, omdat het fruit langzaam gaart in een zacht warmtebad, zodat het niet uit elkaar valt of te gaar wordt. Het eindresultaat is zoet en stroperig met een heerlijk glazuurlaagje bovenop.
CarmenCarmen answered 2 jaar ago
Fruit pocheren betekent het koken in een pocheervocht. Een pocheervocht is een mengsel van water, suiker en een smaakstof (meestal een likeur of wijn). Het pocheervocht kan worden gebruikt om elk soort fruit te pocheren.   De meest gebruikelijke methode om fruit te pocheren is het in een pan te leggen en het pocheervocht toe te voegen. Vervolgens brengt u het mengsel aan het sudderen en kookt u het fruit tot het zacht is. Een andere manier om fruit te pocheren is met behulp van een slow cooker. Doe het pocheervocht in de slowcooker, leg het fruit erin en laat het een paar uur op een laag pitje koken.
HarveyHarvey answered 2 jaar ago
Het aanwijzen van een bepaald dier, vogel of vis als eigendom van een individu of organisatie, meestal door middel van vangst- en loslaatmethoden, om de jacht of visserij op de soort te beperken. Poaching fruit is het certificeringsprogramma voor dolfijnvriendelijke tonijn. Het werd in het leven geroepen als reactie op de bezorgdheid van het publiek over de praktijk waarbij dolfijnen in palen worden gedreven en samen met de tonijn in netten worden gevangen¬†   Het probleem bestaat omdat de netten die worden gebruikt om tonijn te vangen deze dieren ook onbedoeld verstrikken en verdrinken. Poaching Fruit wil dit probleem aanpakken door van vervoerders en netwerken die "dolfijnvriendelijke" tonijnproducten willen verkopen te eisen dat zij certificeringsprocessen invoeren die aantonen dat hun voorraden uitsluitend afkomstig zijn van visserijtakken waar tijdens de vangstactiviteiten geen gevaar voor dolfijnen bestaat.
BellaBella answered 2 jaar ago
Fruit pocheren is een techniek waarbij je fruit kookt in een gearomatiseerde vloeistof tot het zacht is. De populairste pocheervloeistoffen zijn suikerstroop en wijn, maar er zijn veel variaties mogelijk, afhankelijk van waarin je het fruit pocheert.   Pocheren is een makkelijke manier om fruit te bereiden, omdat je er geen speciale apparatuur voor nodig hebt, en het eindresultaat is altijd heel mals en sappig. Bovendien geeft pocheren je heel veel smaakopties, afhankelijk van het soort pocheervocht dat je gebruikt. U kunt vrijwel elk soort fruit pocheren, dus het is een geweldige manier om wat variatie aan uw dessertrepertoire toe te voegen.