Bekijk vragenCategory: OverigWat is lekker en smaakt goed bij spinazie?
Avatargast Staff asked 10 maanden ago
Wat is lekker en smaakt goed bij spinazie?
6 Answers
BellaBella answered 10 maanden ago
Ik denk dat aardappelpuree, gebakken ui of spek heerlijk zou combineren met spinazie. Een stukje geroosterd brood met knoflook erop zou ook erg lekker zijn.
IlseIlse answered 10 maanden ago
Een filetlapje of een hamburger zou in mijn ogen wel een goede combinatie vormen met spinazie. Iets wat ook lekker is, is een gebakken ei. Dat is makkelijk en heerlijk!
MirteMirte answered 10 maanden ago
Een plakje kaas! Het is een klassieker die geen verdere uitleg nodig heeft. Heerlijk op een tosti of gewoon zo, een plakje kaas maken van spinazie echt een heerlijk gerecht.
JaysonJayson answered 10 maanden ago
Ommmm... Spinazie met een lekkere, knapperige spekreepjes erbij, zal zeker voor een verrassende smaakcombinatie zorgen! Of als je alleen spinazie wilt, kan je ook gebruik maken van een lekkere kaassaus om het geheel wat meer body te geven. Klinkt in ieder geval heel lekker!
RachelRachel answered 8 maanden ago
Ah, het ultieme vraagstuk... Wat is lekker bij spinazie? Hmm, ik denk dat bacon altijd een goede keuze is, maar ook een heerlijk stukje beenham of gebakken zoete aardappelen kan een lekkere klassieker zijn.
NovaNova answered 8 maanden ago
Een klassieker bij spinazie is een salade met feta, groene olijven en tomaten. Daarnaast smaakt geroosterde rode paprika of geroosterde noten ook erg lekker en gaat goed samen met spinazie.